Išli smo alkoholizirani na svadbu prijatelju u Ivanjicu i promašili izlaz, pokušali smo se izvući i eto, dogodilo se

Nakon stravične prometne nesreće: Preživjeli putnik otkrio zašto je vozio u krivom smjeru i kamo su išli on i preminuli vozač. Nije riječ o "srpskom ruletu", već o previše alkohola.

Teško ozlijeđenog muškarca, koji je priznao da su i on i vozač pili, policija je ispitala u bolnici.

Išli smo alkoholizirani na svadbu prijatelju u Ivanjicu i promašili izlaz, pokušali smo se izvući i eto, dogodilo se Twitter/OZNA Srbije/fotomontaža
5. 9. 2023

Nakon teške nesreće koja se u nedjelju dogodila na srpskoj autocesti zbog vožnje u krivom smjeru, preživjeli putnik progovorio je o razlozima ovakvog nesmotrenog čina. Između ostalog, otkrio je da su i on i vozač toga dana pili alkohol. U teškom sudaru život je izgubio vozač koji je netko snimio mobitelom.
 

Pretresljiva nesreča, o kateri smo že poročali, se je zgodila v bližini kraja Miloš Veliki na avtocesti proti Beogradu. Poleg voznika, ki je vozil v napačno smer, je bil v vozilu še sopotnik, ki se je v nesreči hudo poškodoval. Nekoliko boljše pa jo je po prvih podatkih odnesla voznica drugega udeleženega vozila D.P. Takoj po nesreči je bila namreč pri zavesti in komunikativna, je poročal Kurir.rs. Prepeljali so jo v bolnišnico v Zemunu.

Pod utjecajem alkohola pokušali stići na svadbu prijatelja

Suvozač u Fiatu N.K., na ispitivanju u bolnici, gdje je primljen s teškim ozljedama, rekao je policiji da su on i vozač D.J., u nedjelju bili na putu za svadbu u Ivanjicu, ali su promašili izlaz na autocesti. Kako je rekao, nastojali su se što prije okrenuti.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Ujedno je priznao da su on i vozač kobnog dana pili i ustvrdio da nisu mobitelom snimali vožnju u krivom smjeru, niti su objavljivali niti namjeravaju objaviti snimke vožnje. Njegove će riječi biti nešto teže provjeriti, jer su im tijekom nesreće u automobilu izgorjeli mobiteli, piše Blic.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.