UŽASNO!! Stravična nesreća na autocesti Miloš Veliki u Srbiji (VIDEO)

Razlog: vožnja u suprotnom smjeru. PAŽNJA! Nije za osjetljiv želudac

UŽASNO!! Stravična nesreća na autocesti Miloš Veliki u Srbiji (VIDEO) Instagram/192_rs
4. 9. 2023

Jučer popodne dogodila se teška saobraćajna nesreća na srbijanskom autoputu Miloš Veliki, izazvana vožnjom u suprotnom smjeru. Momci su u Fiat Puntu (prema izjavama očevica iz Obrenovca) vozili pogrešnom stranom autoputa. Katastrofa je bila neizbježna i naravno da se dogodila, jer bijeli Hyundai i20 jednostavno nije mogao krenuti.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SRB Journal (@srbjournal)

Punto se odmah nakon sudara zapalio, a nova.rs prenosi da je, prema neslužbenim podacima, jedna osoba u Puntu izgubila život. Pretpostavlja se da je vozač Fiata namjerno vozio krivom stranom i time izazivao sudbinu. Autocesta je bila zatvorena nekoliko sati.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nažalost, prečesto čujemo kako se takve stvari događaju i kod nas. Srećom, ovakvi događaji najčešće završe bez posljedica, no i u Sloveniji smo zabilježili teške nesreće zbog vožnje u krivom smjeru. Zato ponovno vrijedi upozorenje da za volan ne sjedate umorni, a ni pod utjecajem bilo kakvih tvari koje mogu utjecati na upravljanje automobilom. Neka ovaj video, koliko god slikovit bio, posluži kao upozorenje kakve mogu biti posljedice.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.