Navodno je namjerno vozio u kontra smjeru po autocesti Miloš Veliki! Šokantna snimka teške prometne nesreće: vožnja u krivom smjeru završila tragično

Iako je isprva još postojala nada da će vozač preživjeti, liječnici mu u konačnici nisu uspjeli spasiti život, a špekulira se kako je bio "ovisnik" društvenih mreža na kojima je želio podijeliti svoj uradak.
 

Navodno je namjerno vozio u kontra smjeru po autocesti Miloš Veliki! Šokantna snimka teške prometne nesreće: vožnja u krivom smjeru završila tragično Twitter/OZNA Srbije/posnetek zaslona
5. 9. 2023

Šokantna snimka nesreće koja se u nedjelju dogodila u Srbiji obišla je društvene mreže. Na snimci se vidi kako Fiat Punto vozi u suprotnom smjeru autocestom Miloš Veliki. Kamera ga prati sve dok ne dođe do stravičnog sudara u kojem se vozilo zapali. Iako je isprva postojala nada da će vozač preživjeti unatoč ozljedama opasnim po život, liječnici mu na kraju nisu uspjeli spasiti život.
 

Jošp su dvije osobe teško ozljeđene u ovoim udesu

U trenutku nesreće u Fiatu se nalazio još jedan muškarac, koji je preživio nesreću, ali je zadobio teške tjelesne ozljede zbog kojih je prevezen na intenzivnu njegu.

Vozačica drugog automobila je preživjela nesreću. Nakon nesreće rečeno je da je bila pri svijesti i da je komunicirala sa spasiocima, prenosi Kurir.rs.

U automobilu su bila dvojica muškaraca koji su mahali ostalim vozačima, ali stekao sam dojam da se na ovaj način žele ispričati”, rekao je jedan od vozača koji je svjedočio sudaru.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.