Vidoševiću 8, a Peternel 2 godine zatvora zbog muljanja s 35 milijuna, zbog bagera i skulptura

Foto: Sanjin Strukić/Pixell

Bivši čelnik HGK, bivši predsjednički kandidat i lider stranaka Nadan Vidošević direktno je iz sudnice odvezen u zatvor. Dobio je više od 5 godina zatvora mora zbog toga direktno u zatvor. Zdenka Peternel dobila je dvije godine zatvora i iz sudnice se otputila kući. Neepravomoćno su proglašeni krivima! U sklopu grupe zajedno su s Davorom Komeričkim i Igorom Premilovcem osmislili način kako da iz HGK izvuku 35 milijuna kuna te kako da bager koji je kupio "Kraš" više radi na posjedu bivšeg uglednika u Gorskom kotaru, a od danas uznika, nego za potrebe tvornice slatkiša. Vidošević je proglašen krivim po svim točkama optužnicepa tako i za kupovinu skulptura novcem Hrvatske gospodarske komore.

 Vidošević je uhićen prije 8 godina. Bilo je to jedno od pompoznih uhićenja. U njegovoj vili na Prekrižju otkrivena je ogromna zbirka egzotičnih prepariranih životinja, među njima i polarnog medvjeda, te brojna umjetnička djela.

Iz Remetinca je izašao za pet mjeseci. Do potvrde optužnice čekalo se 3 godine, a do početka postupka još jedna. Slučaj je to u kojem nije došlo ni do nepravomoćne presude

Vidoševiću 8, a Peternel 2 godine zatvora zbog muljanja s 35 milijuna, zbog bagera i skulptura Sanjin Strukic/PIXSELL
22. 12. 2021

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.