VIDEO: U Hrvatskoj vladi je bilo i još je više korumpiranih nego u vladama preostalih 26 država EU zajedno. HR je rasadnik korupcije!

POZIV NA UJEDINJENJE OPOZICIJE! Vidoviti Mislav Kolakušić sredinom tjedna je u EU parlamentu u Strasbourgu upozorio kako je HDZ-ova vlada daleko najkorumpiranija u čitavoj EU. Pozvao je apsolutno cijelu opoziciju pred nekoliko tjedana na hitno ujedinjenje!

Oštro je prozvao predsjednika Vlade kojem je poručio "da je baš on pretvorio Hrvatsku u rasadnik korupcije i da ako ne ode sam, da će ga se otjerati na izborima."

Istaknuo je: - Danas gledamo pretrese stanova HDZ-ovog ministra i najave istraga protiv sadašnjih i bivših ministara. Svi smo svjesni da HDZ mora otići. Ne odradi li to DORH, ili ne ode sam, Plenkovića i HDZ ćemo pomesti na izborima.

Kolakušić se još jednom žestoko obrušio na Ursulu Von der Leyen! I ovaj put pozvao se na pravo i pravdu, a Poljska i njena težnja da brani svoj suverenitet pred centralističkom prijetnjom iz Bruxellesa bili su mu u fokusu. Nakon debate o tome krši li Poljska europske pravne standarde Mislav Kolakušić osvanuo je i u brojnim poljskim medijima koji ga slave. Od naših zastupnika govorio je o ovoj temi još jedino Ivan Vilibor Sinčić, koji se također priklonio strani koju zastupa Tadeusz Morawiecki, poljski premijer, koji se dan ranije otvorenim pismom obratio europskoj javnosti naglašavajući kako je Ustav njegove zemlje iznad svih. Evo što je i kako je pričao Mislav Kolakušić, neovisni euro parlamentarac iz Hrvatske. Brigitte HASE Copyright © European Union 2021 - Source : EP
19. 2. 2022

Mislav Kolakušić pred koji tjedan je pozvao apsolutno cijelu opoziciju na ujedinjenje. Čestitao je pri tome na "koaliciji" SDP-a i Možemo te pozvao i preostala na jedini pravi i prioritetni cilj, svrgavanje HDZ. Napisao je:

- Pobjeda nad HDZ-om i sudjelovanje u budućoj vladi koja će stati na vrat kriminalnoj hobotnici i doslovnom uništenju Hrvatske za nas nemaju alternative.

Još jedan mandat u oporbi umjesto donošenja odluka o čišćenju kriminala je beskoristan za građane. Zato podržavamo svaki dogovor na oporbi koji će kao dio sanitarnog kordona dovesti do odlaska Andreja Plenkovića i HDZ-a. Istovremeno, kao dio takve vlade imat ćemo kontrolu nad donošenjem i sprječavanjem odluka koje mogu biti štetne za većinu, a što danas nemamo, niti ćemo ikada imati dok god je HDZ na vlasti.

Hrvatska vlada ima(la) je više korumpiranih političara nego svih preostalih 26 država EU zajedno - mislav kolakušić

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.