- Idemo svi protiv HDZ-a!!! Pregovaram s cijelom oporbom i cilj je zajedno srušiti vladajuće. Premijer čim se probudi ujutro napravi 10 afera

- Da bismo uklonili ludilo, morat ćemo ukloniti HDZ. To ćemo svi zajedno i učiniti, kazao je Mislav Kolakušić u EU parlamentu i za televiziju N1 te dodao: “Hrvatsku će napuštati svi dok je korupcije. Premijer čim se probudi ujutro napravi 10 afera jer je izabrao kriminalce za ministre, kriminalci su mu na čelu najvažnijih tvrtki. Kada ste okruženi kriminalcima, naravno da je svaki dan neka afera”.

U intervjuu za N1 rekao je kako smatra da se cijela oporba treba ujediniti i ići srušiti HDZ.

"Nitko se ne može praviti da može sam pobijediti na izborima, svi zajedno, tu mislim na cijelu oporbu, moramo ići svi zajedno smijeniti HDZ", rekao je.

 "S kim pričate?"

"Pričam sa svima", odgovorio je.

Jeste li pričali s Peđom Grbinom?
"Nisam s njim, ali sam s nekim drugim iz SDP-a. Bitno je da pokažemo snagu na europskim izborima, koji su prvi, ako nećemo ići svi zajedno na europske izbore, teško da ćemo u mjesec dana, kad su na redu parlamentarni izbori, stvoriti sanitarni kordon koji ide protiv i može srušiti HDZ. Bez obzira na ideologiju", rekao je Kolakušić dodajući da ima vremena za dobru pripremu da se napravi sanitarni kordon protiv HDZ-a.

- Idemo svi protiv HDZ-a!!! Pregovaram s cijelom oporbom i cilj je zajedno srušiti vladajuće. Premijer čim se probudi ujutro napravi 10 afera N1 screenshoot
19. 1. 2022

Evo što je sve kazao neovisni hrvatski europarlamentarac, a osvrnuo se i na afere te premijerove izjave.

“Hrvatsku će napuštati svi dok je korupcije. Mislim da premijer čim se probudi ujutro napravi deset afera, jer je izabrao kriminalce za ministre. Kriminalci su mu na čelu najvažnijih tvrtki. Kada ste okruženi kriminalcima, naravno da je svaki dan neka afera”.

Na pitanje je li populist odgovara, odgovorio je da je on uvijek za narod. Naposljetku je najavio kako će na sljedećim izborima imati najveću kampanju ikad viđenu i da osniva novu stranku, prvo europsku pa hrvatsku. Na društvenim mrežama sve je to i dodatno pojasnio:

- Jedini trajni način da se riješimo postojećeg covid ludila i neznanstvenih mjera koje dokazano odnose ljudske živote je da se riješimo HDZ-a i da saborska većina ne bude moguća bez opcija koje su danas dokazano na strani građana. Oporba se ujedinjuje i danas s ogromnom sigurnošću možemo reći da se vrijeme HDZ-a i Andreja Plenkovića bliži kraju. A do tada, dok ih ne ispratimo u povijest, nastavljamo svi zajedno s pritiskom protiv totalitarnih i tiranskih mjera koje nemaju nikakve veze sa zdravim razumom.

- Stvaranje sanitarnog kordona protiv HDZ-a na sljedećim izborima je siguran scenarij, a referendumska inicijativa bila je prvi korak u njegovom stvaranju.U politici, sanitarni kordon predstavlja odbijanje suradnje s određenim političkim strankama čije se djelovanje smatra toliko štetnim za pojedino društvo da niti jedna druga stranka, bez obzira na ideološki smjer, ne želi s njom imati posla. HDZ se svojom kriminalnom politikom, gospodarskim uništavanjem države i u posljednje dvije godine autokratskom vladavinom kvalificirao za status takve stranke.

Jedini trajni način da se riješimo postojećeg covid ludila i neznanstvenih mjera koje dokazano odnose ljudske živote je da se riješimo HDZ-a i da saborska većina ne bude moguća bez opcija koje su danas dokazano na strani građana. Oporba se ujedinjuje i danas s ogromnom sigurnošću možemo reći da se vrijeme HDZ-a i Andreja Plenkovića bliži kraju. A do tada, dok ih ne ispratimo u povijest, nastavljamo svi zajedno s pritiskom protiv totalitarnih i tiranskih mjera koje nemaju nikakve veze sa zdravim razumom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.