Ili ćemo se ujediniti ili nas neće biti, baš kao ni poštene, pravedne i civilizirane Hrvatske!

- Budućnost Hrvatske je u rukama čelnika oporbe! Sve ovisi o nama, ništa ne ovisi o njima! Samo zajedno protiv HDZ-a i pobjeda je zajamčena.

Po 3. put u zadnjih 6 mjeseci Kolakušić alarmantno poziva opoziciju na ujedinjene i tvrdi da je samo tako moguće "razbiti" HDZ!

Za oporbu na izborima glasa 65% birača, a za HDZ samo 35%. Ipak, zbog razjedinjenosti oporbe HDZ dobiva svake izbore.

Ili ćemo se ujediniti ili nas neće biti, baš kao ni poštene, pravedne i civilizirane Hrvatske! Eric VIDAL Copyright © European Union 2021 - Source : EP
15. 9. 2022


- Svi izračuni pokazuju da udružena oporba pobjeđuje HDZ bez problema, a da razjedinjena oporba opet osigurava novi mandat HDZ-u. Svi koji u oporbi tvrde da je HDZ zločinačka organizacija, a to čine sve političke opcije, imaju obvezu surađivati na uklanjanju HDZ-a. Oni koji to budu odbili, omogućit će nastavak HDZ-ovog kriminala i pljačke povijesnih razmjera, uništavanja države, ekonomije, masovna uhljebljivanja desetaka tisuća članova HDZ-a i nepotrebne smrti građana uslijed kaosa zdravstvenog sustava, kazao je jučer hrvatski europarlamentarac u Strasbourgu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.