VIDEO: Električna energija 220 na sat, Ženeva 2019. sve u znaku struje, a Rimac od Pininfarine do Renaulta

Ženeva se vratila tamo gdje je bila i prije 114 godina kada je pored Ženevskog jezera održana prva izložba tadašnjih automobila.

Ženeva se vratila tamo gdje je bila i prije 114 godina kada je pored Ženevskog jezera održana prva izložba tadašnjih automobila. Za ne povjerovati, ali i tada baš kao i danas među zastupjenijim uradcima bili su i oni koje je pogonila električna energija.

Bio je to i tada, baš kao i danas odraz vremena u kojem se struja bila iznimno važna kao pogonska energija. Manje je znano kako je u prva dva desetljeća 20. stoljeća i više od 30 posto automobila pokretala električna energija, a kako smo imali prigodu čuti na 89. po redu Geneve Motor Showu taj će se postotak dostići najkasnije do 2020. godine, dakako u razvijenom svijetu

VIDEO: Električna energija 220 na sat, Ženeva 2019. sve u znaku struje, a Rimac od Pininfarine do Renaulta Bojan Markičević Haron
18. 3. 2019

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.