VIDEO: Slovenske NBA zvijezde rasturaju, hrvatske teturaju! Dončić čak i zaplesao u poluvremenu. Od koje pjesme su ga zasvrbile pete?

Košarkaška zvijezda iz Slovenije blistala na parketu gdje se slovenska košarkaška reprezentacija jučer uspješno borila protiv švedske reprezentacije. U pauzi je malo zaplesao kako bi smirio živce. Bogdanovićeve i Zupčeve noge u Rijeci, na odlučujućoj tekmi s Fincima, bile su prije drvene.

VIDEO: Slovenske NBA zvijezde rasturaju, hrvatske teturaju! Dončić čak i zaplesao u poluvremenu. Od koje pjesme su ga zasvrbile pete? Posnetek zaslona Twitter Greg's Court/fotomontaža
4. 7. 2022

 Iako se radilo o tijesnoj borbi i Šveđani nisu popuštali Slovencima, Luka Dončić ostao je smiren i opušten cijeli susret.

Čak je i plesao u poluvremenu. Sa razglasa se orila pjesma Village People YMCA, a Dončić je pokazao da poznaje sve poteze poznate koreografije.

Ovime je impresionirao korisnike društvenih mreža, nemali broj korisnika na Twitteru je komentirao da su se pošteno nasmijali ovom klipu.