VIDEO: Slovenske NBA zvijezde rasturaju, hrvatske teturaju! Dončić čak i zaplesao u poluvremenu. Od koje pjesme su ga zasvrbile pete?

Košarkaška zvijezda iz Slovenije blistala na parketu gdje se slovenska košarkaška reprezentacija jučer uspješno borila protiv švedske reprezentacije. U pauzi je malo zaplesao kako bi smirio živce. Bogdanovićeve i Zupčeve noge u Rijeci, na odlučujućoj tekmi s Fincima, bile su prije drvene.

VIDEO: Slovenske NBA zvijezde rasturaju, hrvatske teturaju! Dončić čak i zaplesao u poluvremenu. Od koje pjesme su ga zasvrbile pete? Posnetek zaslona Twitter Greg's Court/fotomontaža
4. 7. 2022

 Iako se radilo o tijesnoj borbi i Šveđani nisu popuštali Slovencima, Luka Dončić ostao je smiren i opušten cijeli susret.

Čak je i plesao u poluvremenu. Sa razglasa se orila pjesma Village People YMCA, a Dončić je pokazao da poznaje sve poteze poznate koreografije.

Ovime je impresionirao korisnike društvenih mreža, nemali broj korisnika na Twitteru je komentirao da su se pošteno nasmijali ovom klipu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.