Luka Dončić se posuo pepelom: "Iznevjerio sam cijelu državu!" Tko bi rekao... Tko bi očekivao... Ono što nitko nije očekivao. Osim Hrvatske kući se već vraćaju i Slovenija i Srbija

Posljednji čavao u lijes balkanske košarke zabili su Poljaci. Bez većih poteškoća savladali su Slovence, možda i najveće favorite Europskog prvenstva. Nakon što su Srbi ispali od Talijana, a Hrvati od Finaca i slovenska košarkaška reprezentacija već je u četvrtfinalu rekla zbogom.

Tko bi rekao... Tko bi očekivao... Ali dogodilo se upravo to. Ono što nitko nije očekivao. Osim Hrvatske kući se već vraćaju i Slovenija i Srbija.
 

Luka Dončić se posuo pepelom: "Iznevjerio sam cijelu državu!" Tko bi rekao... Tko bi očekivao... Ono što nitko nije očekivao. Osim Hrvatske kući se već vraćaju i Slovenija i Srbija FIBA
15. 9. 2022

Tko bi rekao... Tko bi očekivao... Ali dogodilo se upravo to. Ono što nitko nije očekivao. Ono što nitko nije mogao ni pomisliti. Slovenija se od Europskog prvenstva u košarci oprostila (već) u četvrtfinalu. Poljska je bila prejak protivnik, iako je prije utakmice malo tko usudio kladiti na poraz Slovenije. Ali Slovenija je izgubila i to je to... To je kraj. Slovenija se vraća kući. Slovenija neće osvojiti medalju. Sve je gotovo.
 

Slabo! Jako slabo

Jedan od onih koji je bez sumnje pokazao manje od očekivanog u utakmici protiv Poljske je Luka Dončić. Slovenska zvijezda nije pronalazila pravi ritam. Nikako nije uspio "dovesti ruku u red". Inače je zabio 14 koševa, što je zapravo loše s obzirom na njegov prosjek. Vrlo slaba. I Dončić, koji je zbog pet osobnih pogrešaka morao prekinuti utakmicu i prije završne sirene, nije bježao od činjenice da je jedan od krivaca za neočekivani kiks slovenske reprezentacije.

"Imao sam dosta problema na ovom turniru. Vjerojatno nisam bio 100% ni u ovom meču. Dobio sam injekciju u trećoj četvrtini... Puno sam toga prošao i doživio na ovom Europskom prvenstvu. Ali to ne može biti opravdanje. Ovaj put sam odigrao katastrofalan meč. Iznevjerio sam cijelu zemlju. Trebao sam igrati puno bolje, napravio sam puno glupih grešaka", samozatajna je zvijezda Dallasa.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.