VELIKA PRIČA: Koprivnička tvrtka Hangar 18 osvojila titulu Best Buy Smartphone i to u konkurenciji divova - Samsunga, Huaweija, Sonya, Honora i LG-a

Pametni telefon Noa H10le dobitnik je nagrade EISA – Best Buy Smartphone. Porazio je razvikane i eminetne svjetske brendove. Hangar 18 ima pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenoga i cijene, u smislu dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i značajki

 

VELIKA PRIČA: Koprivnička tvrtka Hangar 18 osvojila titulu Best Buy Smartphone i to u konkurenciji divova - Samsunga, Huaweija, Sonya, Honora i LG-a start
18. 8. 2017

 U konkurenciji drugih proizvođača pametnih telefona, kao što su Samsung, Huawei, Sony, Honor i LG, koprivnička tvrtka Hangar 18 dobila je za svoj model Noa H10le prestižnu nagradu EISA Best Buy Smartphone 2017 - 2018.

Organizacija EISA (European Imaging and Sound Association) osnovana je daleke 1982. godine kada su urednici pet europskih foto-časopisa izabrali „kameru godine“. Danas IESA ima članove u 25 zemalja, a svojim godišnjim nagradama odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike, već više od 30 godina.

Jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki, koja ima ponajbolje persormanse kada je riječ o rastu i potencijalima, među 200 najbrže rastućih svjetskih novih tvrtki i pedesetak mjesta bolje plasirana i od senzacionalno dobrih Rimac automobila, dobila je je jedno od najprestižnijih svjetskih priznanja. Uskoro bi moglo stići i još veće, jer pametni telefon Noa H10le prodaje se senzacionalno dobro, a i iznenađujuće je učinkovit i efikasan. Za neke to više nije nikakava tajna, ali nakon iPhonea i Samsunga upravo je Noa H10le najprodavaniji smart telefon, a rast prodaje je strelovit. Hangar 18, tvrtka iz Koprivnice, prepoznata je u struci, a i među korisnicima. Sad je sve izvjesnije da je to pravi poduzetnički hit i velika poduzetnička priča.

Više od 50 časopisa s posebnim interesima, koji pokrivaju sva područja kao što su audio, video, kućna kina, automobilske, fotografske i mobilne tehnologije, odlučuju o tome koji će uređaji dobiti godišnje nagrade EISA.

EISA ima šest ekspertnih grupa, a  članovi grupe „Mobile Devices“ su poznati časopisi iz deset zemalja: Danske, Italije, Nizozemske, Bugarske, Švedske, Grčke, Češke, Slovačke, Srbije i Hrvatske. Upravo njima je 23. svibnja 2017. predstavljen novi pametni telefon Noa H10le na EISA Press Conventionu8 koji se održao u Antwerpenu.

 Ono što krasi novi H10le model su izuzetno brzi procesor 10 core MediaTex Helio X27, s radnim taktom na 2.6 GHz, zaslonom AMOLED, 64 GB interne memorije, dvostrukom stražnjom kamerom 2 x 13 MP, prednjom „selfie“ kamerom s 13 MP te izuzetno tankim „unibody“ dizajnom od samo 7,1 mm.

Za sigurnost "se brine" brzi i precizni multifunkcijski čitač otisaka prstiju. Operativni sustav na kojemu je uređaj utemeljen je Android 7.1.1 Nougat. Masa ovoga pametnog telefona je samo 152 grama, a u njega je ugrađena baterija s kapaciteteom 3800 mAh.

 Uređaj je poslan na testiranje, a nakon održanoga EISA General Meetinga, donijete su odluke o nagradama. Hrvatski pametni telefon Noa H10le dobitnik je nagrade EISA Best Buy Smartphone, što znači da je to pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenog za cijenu.

Nagrada će biti uručena 1. rujna, prvog dana sajma IFA u Berlinu, na večeri EISA Awards Gala, koja će se održati u hotelu Kempinski Bristol.

Ono što pametne telefone Noa izdvaja iz konkurencije je Premium Care - Noa Element jamstvo od 2 godine za sve modele iz Element serije. Ovo jamstvo pokriva doslovno sve, od loma, pada, oštećenja izazvanih tekućinom, krađe i svih nezgoda koje možete zamisliti.

Noa Element dostupni u svim zemljama Europe kao i šire, upravo putem web trgovine, a osigurani su besplatna dostava i servis za sve narudžbe iz europskih zemalja. Isporuka se obavlja iz Hrvatske.

Najavljena je nova N serija uređaja koji će imati omjer ekrana 18 : 9, kao i novi „flagship“ za iduću godinu sa čak četiri kamere. Razvojni tim Noa trenutačno najviše radi na softveru jer želi korisnicima omogućiti mnoštvo novih značajki, poput videostabilizacije i zvuka DTS. Razvija i korisničko sučelje Noa (User Interface), koje će biti ugodno, zanimljivo, funkcionalno, ali i nenametljivo krajnjem korisniku.

Prateći svjetske trendove te razvojem vlastitih dodatnih vrijednosti za kupce, u vidu jamstva Premium Care, softvera i vlastitoga sučelja, Noa postavlja nove trendove u B segmentu pametnih telefona.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.