VELIKA PODUZETNIČKA PRIČA: Hrvati proizvode najisplativiji pametni telefon na svijetu

Hrvatski mobitel NOA H10le Smartphone je najisplativiji, najbolji je Samsung S8\S8+, a titula najbolje kamere pripala je Huaweiju P10…, tako su odlučili znalci na sajmu elektroničke opreme koji se u Berlinu održava od 1924.

VELIKA PODUZETNIČKA PRIČA: Hrvati proizvode najisplativiji pametni telefon na svijetu Noa
4. 9. 2017

Koprivnička tvrtka Hangar 18 osvojila je titulu Best Buy Smartphone i to u konkurenciji divova - Samsunga, Huaweija, Sonya, Honora i LG-a. Velikoj priči koja dolazi iz Koprivnice ne nazire se kraj! Početkom rujna podravska tvrtka Hangar18 u Berlinu je pokupila brojne lovorike, a najsnažnije je odjeknula vijest kako Hrvati proizvode najisplativiji pametni telefon na svijetu. Na sajmu elektronike IFA, koji se održava u glavnome njemačkom gradu, možda jednu od najznačajnijih nagrada osobno je primio Mario Kralj, direktor i vlasnik kompanije koja se nalazi i na Forbesovoj ljestvici 200 najbrže rastućih svjetskih start-up kompanija. Hangar 18 osvojio je titulu Best Buy Smartphone i to u konkurenciji divova - Samsunga, Huaweija, Sonya, Honora i LG-a. Priznanje je to koje je snažno odjeknulo među svjetskim proizvođačima pametnih telefona, elektronike, jer hrvatska je tvrtka na mala vrata ušla u segment svjetskih megakorporacija. A njezin cilj je prometnuti se u lidera takozvanoga B segmeta proizvodnje pametnih telefona, onih koji pružaju najviše za razumnu cijenu. NOA H10le Smartphone pripada samome vrhu pametnih telefona, pred njim su sada sva vrata otvorena. Bolji poznavatelji prilika govore kako uskoro dolazi dan kada će Koprivničanci postati N0.3 među proizvođačima pametnih telefona, odmah iza iPhonea i Samsunga, a u takozvanome B segmetu bit će i broj jedan. Po cijeni ne većoj od 450 eura prodaju uređaj koji je kvalitativno uz bok najboljima, a uza sve to opremili su ga i nizom tehnoloških dosjetki koje ga čine iznimno poželjnim. Hrvatski je uređaj potpuno autonman i ne podliježe brojnim ograničenjima, nadzorima i stalnim nuđenjima novih aplikacija i softvera proizvođača.
Valja napomenuti kako je sajam elektroničkih proizvoda u Berlinu jedan od najrespektabilnijih u svijetu. Nijemci još od 1924. godine upravo na ovome sajmu izlažu samo najbolje iz svijeta elektronike za svakodnevnu uporabu. Članovi grupe EISA "Mobile Devices" dolaze iz 11 zemalja i upravo su oni gurnuli u prvi plan NOA H10le Smartphone. Riječ je o uglednim znalcima elektronike iz Hrvatske, Danske, Italije, Švedske, Grčke, Nizozemske, Španjolske, Češke, Slovačke i Srbije. Upravo su njihova mišljenja i glasovi bili presudni.
Titula The best dodijeljena je Samsungu S8\S8+, a Huawei P10 dobio je nagradu za najbolju kameru.
Pametni telefon Noa H10le dobitnik je nagrade EISA – Best Buy Smartphone. Porazio je razvikane i eminetne svjetske brendove. Hangar 18 ima pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenog i cijene, u smislu dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i značajki
U konkurenciji drugih proizvođača pametnih telefona, kao što su Samsung, Huawei, Sony, Honor i LG, koprivnička tvrtka Hangar 18 dobila je za svoj model Noa H10le prestižnu nagradu EISA Best Buy Smartphone 2017 - 2018.
Organizacija EISA (European Imaging and Sound Association) osnovana je daleke 1982. godine kada su urednici pet europskih foto-časopisa izabrali „kameru godine“. Danas IESA ima članove u 25 zemalja, a svojim godišnjim nagradama odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike, već više od 30 godina.
Jedna od najbrže rastućih hrvatskih tvrtki, koja ima ponajbolje persormanse kada je riječ o rastu i potencijalima, među 200 najbrže rastućih svjetskih novih tvrtki i pedesetak mjesta bolje plasirana i od senzacionalno dobrih Rimac automobila, dobila je je jedno od najprestižnijih svjetskih priznanja. Uskoro bi moglo stići i još veće, jer pametni telefon Noa H10le prodaje se senzacionalno dobro, a i iznenađujuće je učinkovit i efikasan. Za neke to više nije nikakava tajna, ali nakon iPhonea i Samsunga upravo je Noa H10le najprodavaniji smart telefon, a rast prodaje je strelovit. Hangar 18, tvrtka iz Koprivnice, prepoznata je u struci, a i među korisnicima. Sada je sve izvjesnije da je to pravi poduzetnički hit i velika poduzetnička priča.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.