Ukrali su auto u kojem je bilo dvogodišnje dijete. Ono što se dogodilo nakon toga će vas ŠOKIRATI!

Ukrali i auto i dijete! Sama činjenica da vas čekaju u dvorištu i da vam auto ukradu pred vašim očima veliki je šok. No, ako vašeg dvogodišnjeg sina odvezu s autom, jednostavno ne možemo zamisliti osjećaje.

Ukrali su auto u kojem je bilo dvogodišnje dijete. Ono što se dogodilo nakon toga će vas ŠOKIRATI! Mabel Amber, who will one day from Pixabay
2. 3. 2023

Foto: Mabel Amber, who will one day from Pixabay / VW

Dogodilo se to prije nekoliko dana u SAD-u, kada je vozač Volkswagen Atlasa (Volkswagenov veliki sportski terenac za američko tržište) uletio u njezino dvorište. U tom su se stranci zaustavili odmah iza nje u BMW-u, odgurnuli je i odvezli joj auto. Šok za vozačicu, koja je također bila djelomično pregažena, bio je tim veći što je na stražnjem sjedalu još uvijek sjedio njezin sin.

Policija je odmah krenula u akciju i kontaktirala Volkswagen jer je automobil bio opremljen njihovom lokacijskom uslugom 'Car-Net' koja može pratiti automobil ako je ukraden. No, šokantan je bio odgovor službenice s druge strane. Budući da usluga nije plaćena, policiji nije želio dati podatke o ukradenom automobilu, a nakon pola sata razgovora i objašnjavanja ozbiljnosti situacije, oštećena obitelj uspjela je policiji i policiji dati kreditnu karticu. stvar je riješena. No, u međuvremenu su pronašli i dječaka kojeg su izgrednici ostavili samog na jednom od parkinga, a automobil je pronađen nešto kasnije na drugom parkingu.

Sve je dobro što dobro završi, moglo bi se reći. Ipak, čini se da bi se u ekstremnim situacijama čak i stvari poput neplaćenih usluga u vrijednosti od 150 dolara mogle previdjeti i naplatiti nakon što se situacija riješi.
 

Preberite še

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.