Auto mu je ukraden, no nakon četiri dana vraćen je na isto mjesto, a on da ga je dočekala isprika na stražnjim sjedalima...

- "Hej druže, oprosti, posudio sam auto, bio sam malo pijan", pisalo je na poruci koju je našao u autu nakon 4 dana na istom mjestu. Šaljivdžija mu je ostavio i dar za sina!

Auto mu je ukraden, no nakon četiri dana vraćen je na isto mjesto, a on da ga je dočekala isprika na stražnjim sjedalima... YouTube
14. 12. 2023

Napisala: Nika Arsovska

Varun Chad, vlasnik kafića Kati Street u Aucklandu na Novom Zelandu doživio je pravi šok kada su mu izgrednici uzeli pick upa Holden Colorado.

Ali još više ga je iznenadilo kada se četiri dana kasnije vozilo pojavilo na parkiralištu, s isprikom i igračkama na stražnjem sjedalu. Da, dobro ste čuli.

 Chad je ostavio auto upaljen na parkiralištu kad je svratio u kafić jer je nešto zaboravio. Ali kad se vratio, njegovog kamioneta više nije bilo.

Sigurnosna kamera potvrdila je da je lopov iskoristio ovaj kratki trenutak i odvezao se. Četiri dana kasnije, Chad je doživio još jedan šok - njegov ukradeni kamionet stajao je na parkiralištu.

Ne samo da se vratio na isto mjesto, bio je u potpuno istom stanju. Na vozačevom prozoru našao je ispriku lopovu koja je glasila: "Hej druže, oprosti, posudio sam auto, bio sam malo pijan".

Kako je Chad rekao za New Zealand Herald, to nije sve, na stražnjim sjedalima čekao ga je dar za sina.

Kao ispriku za incident, lopov je sinu kupio nove igračke.
 

"Mogli su ukrasti šator i još par stvari iz teretnog prostora, ali sve je tu. To nije isprika za ono što su učinili, ali... Vratili su mi kamion i rekli da im je žao. Ja sam Drago mi je što sam dobio vozilo koje je nestalo nekoliko dana", rekao je Chad. Unatoč ovom neočekivanom razvoju događaja, policija još uvijek istražuje incident i traži krivca.
 

BONUS VIDEO: Vse o letošnji sezoni Formule 1!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.