Zbog "vrućih" poruka u jednom je trenutku istovremeno primila 10.000 "podudaranja". Aplikacija je "poludila", ništa nije vidjela na ekranu

Daisy Renegade je svojim škakljivim sadržajem vrlo popularna na platformi OnlyFans, no čini se da joj ta popularnost zadaje glavobolje na aplikacijama za upoznavanje. Kaže da su je zbog "previše poklapanja s drugim korisnicima" aplikacije za upoznavanje počele 'skrivati', pa čak i brisati njezine profile.
 

Zbog "vrućih" poruka u jednom je trenutku istovremeno primila 10.000 "podudaranja". Aplikacija je "poludila", ništa nije vidjela na ekranu Anastasia Gepp / Pixabay
21. 2. 2022

Foto: Anastasia Gepp / Pixabay - fotografija je "ilustracija"

Daisy Renegade je za The Mirror rekla je da se spojila na neke aplikacije za upoznavanje u posljednje dvije godine - sve u potrazi za pravom ljubavi. No budući da je u jednom trenutku primila više od 10.000 "podudaranja", određene aplikacije su je trebale početi 'skrivati' - jednostavno se prestala pojavljivati ​​među drugim korisnicima, iako je njezin račun ostao aktivan. Daisy je rekla da je također prestala primati poruke od ljudi koje je već imala bila povezana, a drugi koje je sustigla počeli su nestajati.

"Platila sam premium pristup za ove aplikacije, ali nisam dobila nikakav učinak", rekla je 35-godišnja Daisy.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy Renegade (@baby.renegade)

Kao premium korisnik, dodatno je platila kako bi se njezin profil prvenstveno pojavljivao u područjima gdje se nalazila. Ali događalo se suprotno.

No, situacija je postala mnogo očiglednija kada su cijeli profili odjednom počeli nestajati - bez upozorenja i objašnjenja. Svoj profil OnlyFans, kaže, nikada nije reklamirala na aplikacijama za upoznavanje, ali je njezin Instagram profil često povezan s profilima na aplikacijama za upoznavanje. Naravno, razotkriven joj je OnlyFans profil.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daisy Renegade (@baby.renegade)

“Možda jednostavno ne vole imati djevojke koje se služe seksom na svojim platformama. Čini mi se da to ne bi trebao biti problem ako je osoba iskrena i otvorena u tome - kaže Daisy. "Živimo u društvu koje potiče žene da budu otvorene i slobodne, a čim razgovaramo o seksu ili smo liberalni po pitanju svog tijela, oni nas kažnjavaju."
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.