Glamurozni život malene milijunašice: do izvršne direktorice i odmah potom u mirovinu...s dvanaest!

Za deseti rođendan dobila je prestižni Mercedes, a s dvanaest godina u prosjeku je mjesečno zarađivala više od 120.000 eura...

Glamurozni život malene milijunašice: do izvršne direktorice i odmah potom u mirovinu...s dvanaest! Instagram/pixiecurtis
10. 10. 2023

Već s nepune tri godine mediji su je prozvali "princezom Instagrama".

"Vlasnica je višemilijunske tvrtke, nosi dizajnersku odjeću i hermes birkin torbu vrijednu više od 10.000 eura, putuje privatnim avionom i sjedi u prvom redu na tjednima mode. Sve to sa samo tri godine", napisala je sama za sebe Australka Pixie Curtis , koja je ovo ljeto ponovno punila medijske stupce, jer je sa samo dvanaest godina otišla u mirovinu, a njezina je majka, poslovna žena Roxy Jacenko, koja je ujedno i osnivačica tvrtke Pixie's Bows za frizure za djevojčice. uvelike zaslužna za njezin zvjezdani i bogati život nastala, jer su je svi pitali odakle joj mašne za kosu i ostali ukrasi za Pixiene frizure.

Jacenkova je počela dokumentirati život svoje kćeri na Instagramu i prije nego što je malena prohodala i navikavala ju luksuzu (mnogi su podigli obrvu kada je njezina kći za deseti rođendan kupila prestižni Mercedes-Benz). S tri godine već je imala više od 100.000 pratitelja, danas ih ima 160.000, a njezin račun i dalje vodi njezina majka.

Pratitelji su mogli pratiti djevojčicina brojna skupa putovanja, ekstravagantne darove i glamurozne rođendanske zabave. Inače, Instagram profil sa "skromnih" dvadesetak tisuća pratitelja ima i Pixien mlađi brat Hunter, na koji je kasnije Jacenkova prenijela tvrtku Pixie's Bows, a 2021. Pixie je uz majčinu pomoć osnovala još jednu tvrtku igračaka, Pixie's Fidgets, gdje je obnašao dužnost glavnog izvršnog direktora Igračke od silikona, posebno spinneri, doživjele su neočekivani uspjeh tijekom pandemije kada su postale viralne na TikToku. Početkom 2023. maleni Pixie u prosjeku je zarađivao više od 120.000 eura mjesečno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis)

No, djevojka je konačno donijela odluku da se s dvanaest godina povuče iz poslovnog svijeta kako bi se posvetila svom obrazovanju. Svoj odlazak u mirovinu i dvanaesti rođendan krajem srpnja proslavila je raskošnom zabavom na kojoj su svi uzvanici dobili torbice iznenađenja s kozmetičkim proizvodima luksuznog australskog brenda MCoBeauty, a njezina je majka istaknula kako je važno pronaći ravnotežu između obrazovanja i poduzetništva. u životu, ali mnogi smatraju da je u slučaju Pixie, koja od malih nogu promovira luksuzne proizvode, druži se sa slavnima i ima pristup stilu života primjerenijem tridesetogodišnjakinji nego trinaestogodišnjakinji. godišnjakinja, zbog čega su njene ideje o životu sigurno nerealne, već malo prekasno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pixie Curtis (@pixiecurtis)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.