Što će njemu TV Nova, RTL i HRT kad ga u prosjeku gleda po objavi i pola milijuna fanova na Twitteru, You Tubeu, Facebooku..., što je jednako zbroju "reacha" vijesti sve 3 nacionalne TV

FENOMEN JE TAJ EUROPARLAMENTARAC! Razvaljuje na društvenim mrežama, a domaći ga mediji ignoriraju, štoviše "lupili" mu SILENZIO STAMPA!

Mislav Kolakušić porušio sve rekorde: Desetine milijuna pregleda govora, stotine tisuće komentara i milijuni lajkova.

Mainstream mediji ga ignoriraju, no svejedno ga čitaju, podržavaju, hrabre, tagaju, dijele milijuni ljudi, ali na društvenim mrežama i to ne samo u Hrvatskoj. Samo njegov zadnji govor o Svjetskom ekonomskom forumu na Twitteru je vidjelo četvrt milijuna ljudi, na You Tubeu njih 140.000, a na Facebooku je spot imao 11.000 lajkova, 1200 komentara i nevjerojatnih 7,3 tisuće dijeljenja!


HIT je na Twitteru i Facebooku. Njegove video govore o Trudeau, Von der Leyen, Macronu... vidjelo je i 5 milijuna ljudi! SAMO OVAJ O MACRONU na Twitteru 1,7 milijuna i još milijun na FB i You Tubeu.

Što će njemu TV Nova, RTL i HRT kad ga u prosjeku gleda po objavi i pola milijuna fanova na Twitteru, You Tubeu, Facebooku..., što je jednako zbroju "reacha" vijesti sve 3 nacionalne TV Start
26. 1. 2023

Povijest društvenih mreža u Hrvatskoj ne pamti da je ikada jedan od njenih političara imao toliku vidljivosti kao što to ima Mislav Kolakušić.

Godinama je bio neprikosnoven No.1 na domaćem Facebooku, a sad je postao, i to preko noći, iznimno popularan i na Twitteru i Yoy Tubeu.
Prenose ga i brojni mediji širom svijeta, no jednako kao i u nas, od njegovih riječi klone se one maintream medijske platforme. Hrvatski eurozastupnik usprkos tome, put do svojih fanova pronalazi na jednak način na koji to čine voda i poplave, koje je naprosto nemoguće zaustaviti.

 

The World Economic Forum, organized as a sect of corporations, billionaires and bought politicians, is today one of the biggest threats to democracy and the rule of law in Europe and the world. pic.twitter.com/Bl34edCyc9

— Mislav Kolakusic MEP 🇭🇷🇪🇺 (@mislavkolakusic) January 20, 2023
 

🚨 IMPORTANT:

The EU Commission 🇪🇺 should immediately terminate contracts for new doses of fake #vaccines against #COVID19 and demand the return of the 2.5 billion euros paid so far.

Everyone who lied that #vaccines prevent the spread of the virus must be held accountable. pic.twitter.com/zyl2pHleKm

— Mislav Kolakusic MEP 🇭🇷🇪🇺 (@mislavkolakusic) October 13, 2022

Svojim govorima na You Tubeu, na Twitteru, a i na drugim društvenim platformama Mislav Kolakušić ruši rekorda. Najnovija potvrda njegovoj nevjerojatnoj glaedanosti je govor koji je posvetio godišnjoj konferenciji Svjetskog ekonomskog foruma, poznate svjetske nevladine organizacije koja okuplja milijardere, moćnike raznih vrsta i političare, hrvatski zastupnik u EU parlamentu Mislav Kolakušić je, može se slobodno reći, “srušio internet”.

U govoru u trajanju od svega dvije minute Kolakušić je obrazložio zašto smatra da je WEF (kratica od World Economic Forum) danas jedna od najopasnijih svjetskih organizacija i generator političke korupcije na globalnom nivou.

Kolakušić je tim govorom na tri različite platforme u jednom danu skupio stotine tisuća pregleda, pokupio desetke tisuća lajkova i dobio tisuće komentara podrške.

Samo na Youtubu njegov govor je pogledalo preko 100.000 korisnika te mreže uz tisuće lajkova i stotine komentara.

Na Facebooku, na njegovoj stranici podrške “Građani za Mislava Kolakušića” isti govor pogledalo je također preko 100.000 pratitelja te društvene mreže, a objavu je “lajkalo” gotovo 9.000 korisnika!

Osim na domaćem terenu, Kolakušić razvaljuje i na engleskom govornom području budući da njegov profil na Twitteru, najutjecajnijoj političkoj društvenoj mreži na svijetu prati gotovo 100.000 korisnika diljem svijeta. Na Twitteru Kolakušić objavljuje u pravilu s engleskim titlovima zahvaljujući čemu je izgradio pravu vojsku međunarodnih pratitelja. Na toj društvenoj mreži Kolakušićev govor pregledalo je čak 200.000 korisnika, a njih 16.000 ostavilo je “lajk”.

Mediji ga ne vole, no ih očito ni treba! Doseg koji postiže preko društvenih mreža toliko je moćan i snažan da mu klasične medijske platforme ni ne trebaju. Njegove objave na Facebooku u prosjeku pregleda i 300.000 fanova i više nego što doseg imaju hrvatske nacionalne televizije, kao naši najmoćniji mediji. Ono što se dogodilo jučer na Twitteru na pamti se, bar kad je riječ o domaćim hrvatskim političarima. Jednom jedinom objavom, obraćanjem Macrona, postigao je više reakcije nego svi hrvatski političari zajedno u prošloj godini. Njegov nastup u Strasbourgu vidjelo je preko ove društvene mreže više od milijun ljudi, na Facebooku jednako toliko.

Naprosto je nevjerojatno koliko odskače od preostalih hrvatskih eurozastupnika. Jedino još Ivan Vilibor Sinčić koristi ovu platformu na respektabilan način. Biljana Borzan se trudi no nju njene postove u prosjeku dijeli jedva njih 21, Mislavove objave dijele su 2495 puta, Sinčićeve 872, Resslerove 327... Naš najmlađi eurozastupnik pokušava napraviti nešto više na FB, no to je toliko minorno u odnosu na Kolakušića i Sinčića da zapravo njegov učinak na društvenim mrežama je totalno irelevantan. Njegovi postovi u prosjeku imaju 57 komentara, ili 14 puta manje nego što to imaju Sinčić i Kolakušić. Usprkos tome, i on i Biljana Borzan su Space Shuttle u odnosu na druge.Većina njih na Facebooku teške su nule, a tu prednjače upravo oni koji ga pokušavaju najjače diskreditirati u vodećim medijima koji im širom otvaraju vrata da ga gade. Iz analitike i čitanja rezultata istraživanja "Tko je tko na društvenim mrežama" najbolje se da iščitati moć koju svaki od njih ima. Željanu Zovko i Ladislava Ilčića nitko ne komentira, a ni ne dijeli, Sunčana Glavak jedva da ima 4 komentara po objavi...

Ovaj video na Twitteru vidjelo ne nevjerojatnih pola milijuna ljudi:

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.