Laž su tvornički podaci o autonomiji elektroauta. Na jakom udaru našla se i Tesla Elona Muska koju mnogi tuže zbog obmane

Reklamiraju jedno, a zbilja je okrutna! Mnoge pritužbe vlasnika Teslinih, i ne samo Teslinih automobila, "obrađuje" tajni tim. One koji se žale na skromniji doseg od očekivanog i tvorničkih deklaracija pokušavaju odgovoriti od odlaska u servis.

Laž su tvornički podaci o autonomiji elektroauta. Na jakom udaru našla se  i Tesla  Elona Muska koju mnogi tuže zbog obmane Julian Stähle/dpa-Zentralbild/dpa /DPA/PIXSELL
25. 8. 2023

Poznati proizvođač električnih automobila iz teksaškog Austina navodno je stvorio poseban tim kako bi vlasnike Teslinih automobila obeshrabrio od reklamacija i odlazaka u servis, jer su doslovno preplavljeni automobilima nezadovoljnih korisnika koji su očekivali domet koji Tesla reklamira i ono što dobivaju. nije samo prikazano na mjeračima na kontrolnoj ploči.U tu je svrhu prošle godine u Tesli osnovana posebna tajna skupina koja ima zadatak ukinuti što više servisnih termina manjeg dometa. Nezadovoljnim vlasnicima obično se šalju dvije poruke koje glase "daljinska dijagnostika pokazala je da je baterija automobila u redu" i "željeli bismo otkazati vaš posjet."

Menadžeri su rekli zaposlenicima da su uštedjeli Tesli oko 1000 dolara za svaki otkazani posjet. termin i cilj bio je i rasteretiti servise, gdje su neki vlasnici morali dugo čekati na servis.
 

Neki zaposlenici tima za uklanjanje vlasnika navodno su proslavili otkazivanje dogovorenih servisa utišavanjem svojih telefona i lupanjem po metalnom ksilofonu, što je izazvalo pljesak suradnika koji su ponekad stajali na stolovima. Tim je često zatvarao stotine slučajeva tjedno, a članovi osoblja su praćeni na temelju njihovog prosječnog broja preusmjerenih sastanaka po danu.
 

Tagovi: Tesla

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.