Šljam koji podržava Putinovo ludilo sada je sretan. Dno dna.

I tako se 80-ak godina nakon Adolfa Hitlera Europa suočila s ludilom potpuno identičnog agresivnog i deluzivnog psihopata koji funkcionira po istovjetnoj matrici i sposoban je napraviti jednaku štetu. Ovaj je ruski napad bio sasvim očekivan i neizbježan. Psihopat koji se čitav život ždere zbog raspada SSSR-a i gleda na to kao nepravdu, izdaju, osobni poraz i poniženje, sanjajući osvetu, točno onako kako se Hitler žderao i sanjao osvetu zbog njemačkog potpisivanja kapitulacije u 1. svjetskom ratu u Compiègneskoj šumi, u vagonu maršala Focha pa natjerao Francuze da mu točno tamo u 2. svjetskom ratu potpišu svoju kapitulaciju, odavno ga je pripremio i ništa što bi Ukrajina učinila ne bi ga spriječilo.
Šljam koji podržava Putinovo ludilo, a takvih je poremećenih imbecila u Hrvatskoj podosta, sada je, pretpostavljam, sretan. Dno dna.

Napisao: Željko Ljubobratović

Šljam koji podržava Putinovo ludilo sada je sretan. Dno dna. Pixabay
24. 2. 2022

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.