SEVERININ VIDEO: - Vjerujem u Boga i nema toga tko će me slomiti i kad me udare, još sam jača

VIDEO: Je li Severina odustala od ljubavi glumeći časnu u novom video spotu? "Moje ruke sad traže mir, male sretne obične žene...", tekst je pjesme nenadmašne Sevke.

Obukla se kao časna sestra

Popularna pjevačica sigurno će podići veliku prašinu svojim novim spotom u kojem pjeva o tome kako je nitko ne može slomiti i kako svaka je nova nedaća uzdiže.
 

SEVERININ VIDEO: - Vjerujem u Boga i nema toga tko će me slomiti i kad me udare, još sam jača Matea Smolčić Senčar
8. 12. 2022

Foto: Severina / Instagram / foto by: Matea Smolčić Senčar

- "Ja sam sretnica, zar nije očito? Sreća prati hrabre..." Ovim riječima počinje nova Severinina pjesma "Vjerujem u Boga" (Vjerujem u Boga) u produkciji Filipa Miletića, Dina Merlina i kao autorica teksta.

"Tijekom snimanja iznova sam proživljavala svu raskoš emocija koje jedna žena može doživjeti", izjavila je po izlasku Severina, koja je u životu doista prošla puno toga. Razvod od srpskog biznismena Milana Popovića i borba za skrbništvo nad sinom Aleksandrom posebno su bolna poglavlja u njezinu životu. Iako je "rastrgana", kako pjeva u pjesmi, uvijek se uspije sabrati i vratiti još jača.

Na Instagramu je prenijela što o njoj misle mediji:

- "Dalmatinka, koja je prošla svo sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi, Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome, stoput kad je slome i rastave na atome.

To je žena o kojoj Severina pjeva u pjesmi 'Vjerujem u Boga', a kroz koju zapravo propituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške."

Njezina nova pjesma ujedno je i najava novog albuma Sorry koji će izaći iduće godine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Severina je pjesmu popratila i spotom u kojem se transformirala u časnu sestru, no ne može bez puno otkrivene kože. Mnogi su uvjereni da će pjesma postati bezvremenska jer je iskrena, istinita i introspektivna: “To je glas robinje koja je zarobljena u odrasloj ženi”, kažu komentatori, a svoj doprinos dao je i dječji zbor “Zagrepčanke in dečki” u pjesmi u kojoj su između ostalog otpjevali i znakoviti stih "Moje ruke sad traže mir, male sretne obične žene...", a spot je režirao Darko Drinovac.U videu ispod možete poslušati Severinin svijet boli, prijevara i iskušenja.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.