4x cijepljen i opet boluje od Covid-19! S coronom stvarno nema sreće! Joe Biden se vraća u samoizolaciju

Najstariji predsjednik Sjedinjenih Država svih vremena ponovno je zaglavio kod kuće, a planovi su mu pošli po zlu.

79-godišnji Biden prvi je put bio pozitivan 21. srpnja, a potom je bio negativan na dva testa prošli tjedan, zbog čega je nakon manje od tjedan dana prekinuo samoizolaciju.

Biden, koji je četiri puta cijepljen protiv covida-19, imao je samo blage simptome bolesti. Također je pet dana uzimao antivirusni lijek paxlovid.
 

joe biden Rod Lamkey - Pool via CNP / DPA / Pixell
31. 7. 2022

Američki predsjednik Joe Biden u subotu je ponovno bio pozitivan na novi koronavirus pa se vraća u samoizolaciju i rad od kuće, a otkazao je i dva planirana putovanja.

Prema Bijeloj kući, predsjednik se osjeća "savršeno dobro" i nema simptome covida-19.

79-godišnji Biden prvi je put bio pozitivan 21. srpnja, a potom je bio negativan na dva testa prošli tjedan, zbog čega je nakon manje od tjedan dana prekinuo samoizolaciju. Biden, koji je četiri puta cijepljen protiv covida-19, imao je samo blage simptome bolesti. Također je pet dana uzimao antivirusni lijek paxlovid.

I sam predsjednik na Twitteru i njegov liječnik Kevin O'Connor objasnili su u subotu da je povratak infekcije moguć i da se javlja u "maloj manjini" zaraženih. O'Connor je također dodao da je Biden prije subote četiri dana bio negativan te da ga sada ne namjeravaju ponovno liječiti jer nema nikakvih simptoma.Doktor je ranije najavio da će, unatoč negativnim testovima, Biden nastaviti redovito testirati, jer se kod malog postotka pacijenata koji primaju paxlovid infekcija može vratiti u smislu pozitivnog testa.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.