Izolacija za Božinovića, ima coronu, cijepio se tri puta i bit će od kuće operativan jer ima blage simptome

Kako je izvijestio Marko Milić, glasnogovornik Hrvatske vlade, Davor Božinović, potpredsjednik Vlade i šef Stožera dobio je danas pozitivan nalaz na PCR covid test. Ima blage simptome i morat će najmanje 7 dana biti u izolaciji. Da se nije cijepio bio bi 10 dana, no i u njegovom slučaju moguća je dulja izolacija ako ne bude negativan na testu za sedam dana.

Izolacija  za Božinovića, ima coronu, cijepio se tri puta i bit će od kuće operativan jer ima blage simptome Goran Stanzl/PIXSELL
17. 2. 2022

Foto: Goran Stanzl/Pixell


Potpredsjednik Božinović ima vrlo blage simptome. Cijepljen je s dvije doze cjepiva i booster dozom, rekao je Hini glasnogovornik vlade Marko Milić te dodao da će Božinović nastaviti u idućim danima obavljati svoje obveze od kuće te slijediti upute liječnika i epidemiologa.

Također, podsjetio je da nijedno od cjepiva protiv bolesti covid-19 ne pruža stopostotnu zaštitu od mogućnosti zaraze, osobito nakon pojave nove varijante omikron, no da cjepivo učinkovito štiti od težih oblika i ishoda bolesti.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.