Severina je pozitivna na Covid-19: - 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'

Severina je na Instagram profilu objavila vijest: -  Pozitivna sam na koronavirus. Od bivšeg partnera tražila sam diskreciju i zbog našeg sina, ali već nakon pola sata u srpskim tabloidima pojavila se vijest da sam zarazila dok sam se zabavljala u Dalmaciji.

https://www.instagram.com/severina/?utm_source=ig_embed&ig_mid=AE8371D6-5301-40E7-9593-C1E118EA76A8

Severina je pozitivna na Covid-19: - 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom' Borna Filic/PIXSELL
15. 8. 2020

- Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan, napisala je jučer kasno poslijepodne Severina na svom Instagram profilu te vidno razočarana reakcijama svog bivšeg supruga, kojem je prije vremena predala sina, te srbijanskih medija nastavila:

- Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovoru s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s djetetom'.

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan.

Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.