"Ratovi zvijezda" i Renault surađuju u kampanji!

Renault postaje dio pustolovine "Ratova zvijezda" prije premijere filmova "Ratovi zvijezda: Posljednji Jedi" i Solo: Priča iz Ratova zvijezda". Kampanja Renault - "Ratovi zvijezda" počela je 15. studenoga u Francuskoj, u Hrvatskoj će zaživjeti na proljeće 2018.

"Ratovi zvijezda" i Renault surađuju u kampanji! Renault
16. 11. 2017

Renault se odlučio na dosad neviđen potez kojim će privremeno promijeniti svoj logotip kako bi odao počast svijetu "Ratova zvijezda", koji je snažno obilježio djetinjstva mnogih obožavatelja i nastavlja unositi čaroliju u naše svakodnevne živote.

Renault se pridružio pustolovini kako bi podržao sljedeća dva filma iz franšize "Ratova zvijezda" - RATOVI ZVIJEZDA: POSLJEDNJI JEDI i SOLO: PRIČA IZ RATOVA ZVIJEZDA, čije su premijere zakazane za 13. prosinca, odnosno 23. svibnja.

U prosincu će kampanja biti lansirana samo u Francuskoj, a ostatak Europe, pa tako i Hrvatska, pridružit će se na sličan način toj suradnji na proljeće.

Xavier Martinet, viši potpredsjednik odjela za marketing, nije kro oduševljenje: "Uistinu se radujemo ovoj suradnji. 'Ratovi zvijezda' i Renault snažno su utjecali na nas mnoge u djetinjstvu i nastoje obogatiti naše živote što je više moguće. Za Renault je ovo uzbudljiva prilika da javnosti pruži jedinstveno iskustvo u našim prodajnim salonima i putem različitih medija."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.