Prinčevi William i Harry glume u novom nastavku Star Warsa!

Ne, nije šala. Prinčevi su očito veliki ljubitelji popularne franšize jer su uspjeli nagovoriti tvorce da i njih ubace u film!

Prinčevi William i Harry glume u novom nastavku Star Warsa! Adrian Dennis/Press Association/PIXSELL
20. 11. 2017

Prema napisima Hollywood Reportera, prinčevi su posjetili filmski set u travnju 2016. godine, gdje su nekako uvjerili ekipu da im dopusti da sudjeluju u filmu ''Star Wars: The Last Jedi''. No, ako ste mislili da ćete ih vidjeti, to baš i nije tako. Naime, glumit će Stormtroopere pa će biti neprepoznatljivi.

John Boyega potvrdio je priču, komentirajući da mu nije bilo svejedno kad se našao u okruženju kraljevskog dvojca. Prinčevi se navodno pojavljuju u sceni zajedno s Tomom Hardyjem i Garyjem Barlowom, gdje će grupa Stormtroopera čuvati Finna (John Boyega) u liftu.

Prema pisanju Business Insidera, William i Harry nisu jedine poznate osobe koje su potajno odjenule Stormtrooper odjelo. Navodno je Daniel Craig učinio isto, ali u nastavku ''The Force Awakens'', što ne čudi jer je ipak riječ o najpopularnijoj franšizi svih vremena.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.