U pripremi je potpuno nova trilogija "Star Wars"!

Nakon što je Disney dugoočekivanim filmom ''Force Awakens'' oživio franšizu "Star Wars", ona sada dobiva potpuno novu trilogiju

U pripremi je potpuno nova trilogija "Star Wars"! Youtube/Star Wars
12. 11. 2017

Većina se slaže u tvrdnji kakio nijedan film nije toliko obilježio pop-kulturu koliko je "Star Wars". Zahvaljujući originalnoj trilogiji, koju mnogi smatraju i najboljom, počela je dominacija "Star Warsa" u odnosu na sve ostale SF filmove. Iako su mnogi komentirali kako ''Force Awakens'' naveliko podsjeća na ''New Hope'', film kojim je serijal počeo, to nije utjecalo na ponovnu ludnicu koju je ova franšiza izazvala.

Nakon ''Force Awakensa'', Disney je odlučio snimiti film koji će objasniti kako je Rebel Alliance došao do nacrta Death Stara pa je nastao jednako uspješan ''Rogue One''. Sada svi čekaju 14. prosinca, kada će u kina stići ''The Last Jedi'', a nakon njega slijedi fillm o Han Solu, koji je zakazan za 25. svibnja.

No, iz Disneyja najavljuju kako pripremaju potpuno novu trilogiju "Star Wars". Za scenarij i režiju prve epizode čast je pripala Rianu Johnsonu, redatelju filma ''The Last Jedi'' i SF-a ''Looper''. Detalji o novoj triologiji nisu poznati, ali se zna da će njome napraviti odmak od klasične SW sage te će se usmjeriti na dosad nepoznate likove s rubova galaksije. Kathleen Kennedy, direktorica Lucasfilma, izjavila je kako je Johnson kreativna sila te da je gledati ga kako stvara ''The Last Jedi" bio jedan od najdražih trenutaka njene karijere.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.