Mali princ George opet radi svinjarije! Podigao je cijeli svijet na noge, mnogi smatraju da takvo ponašanje nije primjereno

Princ George ponovno je pokazao svoju nestašnu stranu. Plazi jezik na božićnoj misi i radi konstantno nered. Neukrotiv je!

Mali princ George opet radi svinjarije! Podigao je cijeli svijet na noge, mnogi smatraju da takvo ponašanje nije primjereno Pixsell /chris Jackson Press Association
29. 12. 2023

Kraljevska obitelj je i ove godine prisustvovala božićnoj službi pa su se fotografirali ispred crkve Svete Marije Magdalene u Sandringhamu. Kao i uvijek, privukli su pažnju princa William i Kate Middleton te njihovo troje djece - George, Charlotte i najmlađi princ Louis.

Iako su nestašluci princa Louisa mnogima već dobro poznati, ovoga puta za oko je zapeo njegov stariji brat George. George je tijekom šetnje do crkve gledao u kamere i onda isplazio jezik, piše Daily Mail. Naravno, fotografija je u trenu obišla svijet i mnogi su imali svoje mišljenje o njegovom ponašanju te su društvene mreže brzo planule, a bilo je i onih koji su bili na strani princa Georga, ali i onih koji nisu došli u svoju obranu Iako mnogi vjeruju da oponaša bratovo ponašanje, Georgeu ovo nije prvi put da isplazi jezik pred kamerama. Štoviše, isto je učinio i lani u rujnu, na sprovodu kraljice Elizabete II.

"Ovo je sramotno. Sigurno je trebao znati bolje u svojim godinama. Kako neugodno za cijelu obitelj u ovakvom trenutku. Stvarno sam zabrinut zbog njegovih problema u ponašanju", pratili su ga komentatori na društvenim mrežama. "Šokantno ponašanje. U cijeloj obitelji vlada nedisciplina. Svi koji kažete da je ovo djetinjasto ponašanje, razmazili ste djecu", samo su neki od komentara na X. Bilo je i onih koji su stali u obranu mladog princa : "Kao da su savršeni kao klinci, on je samo klinac, meni je to smiješno, 'Samo se ulizivao', 'To je tipično djetinjasto ponašanje, pusti to'", uslijedili su komentari onih koji su stali na stranu princa Georgea. Inače, nedavno su svijet obišle ​​fotografije na kojima je William sinu pokazao svoju oštru stranu. Princ je žvakao princa Georgea na stadionu u Francuskoj, no nije poznato što je mališan napravio da je William izgledao tako ozbiljno tijekom utakmice Walesa i Argentine. Nagađa se da bi ga mogao zasmetati i loš rezultat reprezentacije Walesa.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.