Što ako Charles umre? Princ William došao je u posjet ocu i to se dogodilo i mnogi su ostali razočarani

Ako Kralj umre ostatak obitelji dobiti će nove titule, pri čemu će mali princ George postati novi princ od Walesa, dok će Camilla postati kraljica udovica, a princ William će odmah postati kral​j.

Svijet je šokirala vijest da je kralj Karlo III. raka, pa su se mnogi počeli pitati kakva će biti sudbina monarhije u budućnosti. Pogotovo ako dođe do najgoreg i kralj umre?
 

Što ako Charles umre? Princ William došao je u posjet ocu i to se dogodilo i mnogi su ostali razočarani Posnetek zaslona/Instagram profil princeandprincessofwales
9. 2. 2024

Nakon što je kralj Charles otišao na manji operativni zahvat, u bolnici je otkriven i rak. Prema izvješćima, kralj se osjeća dobro, zahvalan je svom medicinskom timu i zasad će nastaviti voditi monarhiju. Želio je sa svima podijeliti svoju dijagnozu kako bi potaknuo ljude na preglede i podigao svijest o raku.Sada je jedno od glavnih pitanja što će se dogoditi u slučaju njegove smrti, kao i kako će sve to izgledati s obzirom da znamo da je sve bilo unaprijed dogovoreno i da je operacija nakon smrti kraljice Elizabete nazvana London Bridge.Operacija Menai Bridge je naziv za operaciju u slučaju kraljevske smrti, a prema riječima bivšeg kraljevskog dužnosnika, njeno planiranje počelo je prvi dan nakon smrti kraljice Elizabete . Zastave diljem zemlje bit će spuštene na pola koplja nakon objave britanske vlade i čelnika Commonwealtha. Očekuje se da će pogrebne aktivnosti za kralja Charlesa započeti odmah nakon vijesti o njegovoj smrti. Nakon razdoblja nacionalne žalosti bit će položen u memorijalnoj kapeli Georgea VI. u Windsoru. Princ William će odmah postati kralj, ali će se službena ceremonija krunidbe malo odgoditi, kao i u slučaju kralja Charlesa, Kate Middleton će postati kraljica supruga, dok će njihova djeca biti sljedeća u redu za prijestolje. To također znači da će ostatak obitelji dobiti nove titule, pri čemu će mali princ George postati novi princ od Walesa, dok će Camilla postati kraljica udovica.​

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.