Princu Louisu nedostaje prst! Ožalošćena obiteljska božićna fotografija pokazuje manu koju su pokušavali sakriti

Oko sokolovo koje prati kraljevske obitelji primijetilo je da nestašnom petogodišnjaku nedostaje srednji prst.

Princu Louisu nedostaje prst! Ožalošćena obiteljska božićna fotografija pokazuje manu koju su pokušavali sakriti Posnetek zaslona/Instagram profil princeandprincessofwales
12. 12. 2023

Ovogodišnja obiteljska božićna čestitka podigla je veliku prašinu među pratiteljima kraljevske obitelji kada se primijetilo da princu Louisu nedostaje prst na njoj. Za to je kriv loš photoshop! Na fotografiji se vidi kako maleni Louis stavlja dlan na stolicu princeze Charlotte, no sredina šake nedostaje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

"Nedostaje nožni prst princa Louisa, a fotošopirali su tuđu nogu na njegovu. Stvarno se nadam da porezni obveznici nisu platili ovu karticu", tvitao je jedan obožavatelj. "Princ Louis je bez trtica i njegova noga izgleda čudno", komentirao je drugi. "Jesu li djeca princa Williama uopće prava? Zašto Louis nema nožni prst i noge mu ne rade kako treba?" dodao treći.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

"Jesu li William i Kate posudili bebu? Pokušavam shvatiti što se događa ili su samo photoshopirali cijelu fotografiju? Trebam odgovore", nastavila se lavina, a netko je komentirao da je Louis izgubio prst u lošem photoshopu Nesreća.I prije no pratitelji su primijetili pogrešku, fokusirali su se na to koliko brzo djeca rastu i kako potomci kraljevskog para već izgledaju kao odrasli. Peteročlana obitelj (osim Kate, Williama i Louisa, na fotografiji su i princ George i princeza Charlotte) bila je odjevena u iste bijele košulje i tamne hlače. Ženske članice obitelji nosile su tamne traperice, dok je muški dio bio odjeven u crne hlače.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.