Predstavnici Rotary Districta 1913 posjetili gradonačelnika

Predstavnici Rotary Districta 1913 jutros su se sastali s gradonačelnikom Milanom Bandićem, a tom prilikom uručili su mu posebno priznanje za doprinos razvoju rotarijanstva u Hrvatskoj. 

Predstavnici Rotary Districta 1913 posjetili gradonačelnika Grad Zagreb
29. 1. 2019

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros se sastao s predstavnicima Rotary Districta 1913 Croatia, predvođenim guvernerom Darkom Tipurićem te zamjenikom i prvim hrvatski guvernerom Rotary Districta Ivom Husićem.

Delegacija je tom prigodom gradonačelniku uručila posebno priznanje "Paul Harris Fellow",  za doprinos razvoju rotarijanstva u Hrvatskoj. Podsjetimo, Rotary će u ožujku ove godine obitelježiti 90 godina djelovanja u Hrvatskoj. 

Kako je tom prilikom istaknuo gradonačelnik Bandić, Grad Zagreb rado će biti pokrovitelj proslave 90. godišnjice. "Mi zapravo radimo isti posao, živimo socijalnu osjetljivost ovoga grada, živimo ovaj grad, živimo dobro ljudima koji su u potrebi, što je u filozofiji rotarijanstva",  poručio je gradonačelnik.

"Mi smo jedan od najstarijih europskih gradova koji je utemeljio Rotary pokret. U Hrvatskoj trenutno djeluje 56 Rotary klubova, koji s tisuću i pol članova uspješno mijenjaju svijet i oblikuju budućnost nabolje", rekao je guverner  Tipurić.

Dodao je i da je na susretu s gradonačelnikom dogovoreno da će Grad Zagreb pružiti potporu projektu STEM revolucija – razredna nastava,  čiji je cilj uvođenje STEM edukacija u sve škole u Hrvatskoj, od prvog do četvrtog razreda. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.