Održana prezentacija finalnih projekata Kultura turizma

U okviru međunarodnog sajma turizma Place2go u Zagrebu je danas održana prezentacija finalnih projekata Kultura turizma 

Održana prezentacija finalnih projekata Kultura turizma Grad Zagreb
16. 3. 2019

Prezentacija finalnih projekata Kultura turizma održana je danas u okviru 8. međunarodnog sajma turizma Place2go.

Tom prigodom zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i direktorica Turističke zajednice Grada Zagreba Martina Bienenfeld uručili su priznanja za sudjelovanje i doprinos projektu sudionicima, a riječ je o ravnateljima, profesorima i učenicima zagrebačkih srednjih škola.

Ove godine škole sudionici su bili I. ekonomska škola, Prehrambeno-tehnološka škola, Tehnička škola, Gimnazija Lucijana Vranjanina te VII. Gimnazija. Tijekom sajma prezentirati su svoje radove i suvenire pripremljene u okviru svojih projekata.

Podsjetimo, projekt Kultura turizma započeo je 2010. godine, u suradnji Turističke zajednice Grada Zagreba i Gradskog ureda za obrazovanje, a uključuje samo srednje škole kojima turizam i ugostiteljstvo nisu primarni.

Cilj projekta je potaknuti mlade sugrađane na sudjelovanje u programima zaštite okoliša i životne sredine, podizanja kvalitete življenja, očuvanja etnološkog, povijesnog i kulturnog nasljeđa, podizanja razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.