Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Gradsku upravu

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u četvrtak zagrebačku Gradsku upravu, a sastala se s gradonačelnikom Milanom Bandićem i predsjednikom Gradske skupštine Andrijom Mikulićem

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila Gradsku upravu Grad Zagreb
7. 2. 2019

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je u četvrtak zagrebačku Gradsku upravu, a sastala se s gradonačelnikom Milanom Bandićem i predsjednikom Gradske skupštine Andrijom Mikulićem. Posljednja je to u nizu njenih aktivnosti vezanih uz izmještanje ureda po hrvatskim gradovima. 

"Znamo da je preduvjet razvoja i kralježnica gospodarstva malo i srednje poduzetništvo, pa se nadam da će i Zagreb nastaviti poticati poduzetništvo i obrtništvo", kazala je Grabar-Kitarović. 

Zaželjevši joj dobrodošlicu u Zagreb, Milan Bandić naglasio je da gradsko čelništvo čini sve da Zagreb i Hrvatska napreduju na području demografske politike, znanja, obrazovanja,  zapošljavanja, socijalne pravde, otvorenosti i sigurnosti, multkulturanosti i multietničnosti. 

"Dajemo podršku politici kojoj je cilj poboljšanje standarda naših sugrađana, napredak gospodarstva, znanstvene zajednice, javne uprave, zdravstva, socijalne skrbi, prometne infrastrukture, zaštite okoliša i brojnih ostalih područja vezanih za kvalitetu života", kazao je Andrija Mikulić. 
 
Nakon Gradske uprave, predsjednica je posjetila Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a potom obišla i centar grada, Radićevu i Tkalčićevu ulicu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.