Gradonačelnik održao tradicionalni novogodišnji prijem za novinare

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u gradskoj palači Dverce sastao se s novinarima i urednicima, kojima je tom prilikom zahvalio na predanom radu i nastojanjima da ukažu na sve propuste i korisne stvari koje zanimaju sugrađane. 

Gradonačelnik održao tradicionalni novogodišnji prijem za novinare Grad Zagreb
29. 1. 2019

Gradonačelnik Milan Bandić u gradskoj palači Dverce održao je tradicionalni novogodišnji prijem za novinare i urednike, zahvalivši im pritom na profesionalnom i objektivnom informiranju, predanom radu, kao i nastojanjima da ukažu na sve propuste, ali i korisne stvari koje zanimaju sugrađane.

"Vi ste naš korektiv, glas koji propituje i čuva vrijednosti koje naš Zagreb čini metropolom kakvom jest, mjestom razvoja, napretka, sigurnosti, suživota i plodonosne budućnosti", istaknuo je tom prilikom Bandić.

Predstavnicima medija obratio se i predsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić, pozvavši ih na bolju suradnju u 2019. godini.  Gradonačelniku, predsjedniku Gradske skupštine i njihovim suradnicima na suradnji su zahvalile predsjednica Hrvatskog društva novinara i publicista Katja Kušec i tajnica Hrvatskog novinarskog društva Ema Tarabochia.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.