“Osiguranje ga je SMIRIVALO, bio je pijan”. Otkriveno šta je Matej radio prije NESTANKA

Srpski portal Objektiv donosi vjerojatno jedan od posljednjih znanih razgovora s jednim od šestorice Matej Perišinovih (27) prijatelja koji i dalje tragaju za njim u nadi da će priča imati sretan završetak. Srpski mediji otkrivaju nove detalje o mladom Splićaninu: Evo što im je otkrio Matejev prijatelj.

https://objektiv.rs/vest/948208/obezbedjenje-ga-smirivalo-bio-je-pijan-otkriveno-sta-je-matej-radio-pre-nestanka/?utm_source=blic.rs&utm_medium=exchange_sidebar

“Osiguranje ga je SMIRIVALO, bio je pijan”. Otkriveno šta je Matej radio prije NESTANKA screenshot
3. 1. 2022

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između četvrtka i petka, odnosno u noći između 30. i 31. decembra, oko pola tri ujutru, u Beogradu.

Potraga za njim i dalje je u toku, a trenutno je fokusirana na rijeku Savu, na potezu od Ušća do kafića „Magacin” (bivši „Gotik”), gdje je ovaj mladić posljednji put viđen, javlja Objektiv. Kako navode srpski mediji, Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između četvrtka i petka, odnosno u noći između 30. i 31. decembra, oko pola tri ujutru, u Beogradu. Potraga za njim i dalje je u tijeku, a trenutno je fokusirana na rijeku Savu, na potezu od Ušća do kafića „Magacin” (bivši „Gotik”), gdje je ovaj mladić posljednji put viđen, javlja Objektiv.

Na terenu je jučer osim nekoliko patrola policije bila i riječna policija, koja je pretraživala rijeku. Kako neslužbeno saznaje Objektiv, na snimcima nadzornih kamera okolnih objekata vidi se kako ovaj mladi Splićanin silazi niz stepenice preko puta kluba, koje vode do rijeke.

− Na snimci se vidi kako on, teturajući se, najvjerojatnije od količine alkohola koju je popio, dolazi do zaštitne ograde preko puta kluba i silazi niz stepenice. Tu noć je bila magla, pa on, spuštajući se, nestaje sa snimka – dodaje izvor Objektiva.

Prema informacijama do kojih smo došli, mladić se na ovaj korak odlučio jer mu se išlo u toalet.

− Od svog društva se odvojio rekavši da ide olakšati se. Kako su ispred toaleta u klubu bili redovi, on se odlučio da to uradi s brane ispred kluba. Postoji pretpostavka da se okliznuo ili izgubio ravnotežu i da je zbog toga upao u rijeku – ističe za Objektiv izvor iz istrage.

Za Objektiv je govorio i jedan od šestorice Matejinih prijatelja koji i dalje tragaju za njim.

− Ne spavamo, neprestano ga tražimo. Nemoguće je da čovjek od skoro dva metra samo nestane. Nismo se koškali ni s kim, mada jeste osiguranje nekoliko puta dolazilo i opominjalo ga, a i nas, da ga smirimo. Bio je baš pijan – dodaje ovaj momak, također iz Splita.

Kako on objašnjava, prije nestanka, vidjeli su Mateja da priča s nekim.

− U početku nismo pridavali značaj tome što ga nema, jer smo mislili da je otišao s nekom djevojkom. Vrijeme je prolazilo, tražili smo ga po zahodima i oko kluba. Otišli smo u apartman gdje smo se smjestili, a ujutru odmah u policiju. Sve vrijeme mu je ugašen telefon − rekao je prijatelj nestalog mladića.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.