Nađeno mrtvo tijelo MATEJA PERIŠA? Garderoba mrtvog mladića koje je isplivalo kod Ade Huje odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka nosio MLADI SPLIĆANIN

Dunav izbacio leš! ČEKA SE IDENTIFIKACIJA! No sve je izvjesnije kako je riječ o nesretnom Mateju Perišu za kojim potraga traja još od Novogodišnjih blagdana.

Hoće li priča napokon dobiti epilog nakon višemjesečne potrage? Očevici koji su se zatekli na beogradskoj obali Ade Huje komentirali su:

- Tijelo su primijetili s brodova. Kapetan jednog od njih je uočio kako tijelo pluta od Pančevačkog mosta nizvodno. U jednom trenutku ga je Košava navukla ka brodu i onda su uvidjeli kako je definitvino riječ o mrtvom tijelu. Odmah su zvali policiju. Dok je policija stigla leš je već došlo do pontona. Odakle su ga i izvukli, ispričali su ljudi srpskom Informer.sr, koji su svedočili ovom događaju. 

Nađeno mrtvo tijelo MATEJA PERIŠA? Garderoba mrtvog mladića koje je isplivalo kod Ade Huje odgovara opisu odjeće koju je u noći nestanka nosio MLADI SPLIĆANIN Goran Srdanov/Nova.rs/MUP Hrvatska
18. 5. 2022

Tijelo mlađeg muškarca pronađeno je u Dunavu kod Ade Huje u Beogradu. Na temelju usporedbe fotografija Mateja Periša i pronađenog tijela, pretpostavlja se da je riječ o nestalom Splićaninu. Muškarac na sebi ima traperice, majicu s aplikacijom i jednu bijelu tenisicu, što se poklapa sa garderobom koju je u noći nestanka na sebi imao nesretni Splićanin. 

Naime, čini se da muška odjeća odgovara opisu odjeće koju nosi Splićanin Matej Periš.

Tijelo našli u fazi raspadanja

Mornari su ga pronašli oko 9:30 ujutro. Čini se da je riječ o muškacu koji je nosio traperice, majicu sa šljokicama i bijele tenisice koje odgovaraju odjeći koju je Matej nosio noć nakon nestanka.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.