Oporba je smiješna i opet debakl! Htjeli smijeniti Grlić Radmana, a nisu se ni pojavili na glasovanju

Oporbeni mališani i šefa s Pantovčaka opet su doživjeli fijasko! - Za opoziv ministra vanjskih poslova Gordan Grlić Radman „uspjeli“ su, od potrebnih 76 ruku, skupiti samo - 48. Kakva blamaža! Izjavio je to ministrov imenjak, Gordan Jandroković koji se pošteno narugao onima koji bi htjeli upravljati državom 

Oporba je smiješna i opet debakl! Htjeli smijeniti Grlić Radmana, a nisu se ni pojavili na glasovanju Hrvatska vlada
17. 10. 2023

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković i sam HDZ oglasili su se u svezi potpunog pucnja u prazno hrvatske oporbe. Htjeli su srušiti ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana a veliki dio izazivača kaosa nije se ni pojavio u Saboru na glasovanju. Evo kako su opisali još jedan fijesko jalove oporbe:

- Još jedno glasovanje u Saboru RH i još jedan, tko zna koji već po redu, oporbeni debakl! Za opoziv ministra vanjskih poslova Gordana Grlića Radmana „uspjeli“ su, od potrebnih 76 ruku, skupiti samo - 48. Kakva blamaža!

Više od 1/3 zastupnika iz oporbe (26 od njih 74) nije se udostojalo čak ni pojaviti na izjašnjavanju o vlastitom prijedlogu! I tako neodgovorni upravljali bi državom!? Posebice je to velika pljuska odavno udruženom SDP/MOST - koji je i najviše gurao tu nemuštu „inicijativu“. Od malicioznosti oporbe veće su samo njena nesposobnost i jalovost!
S druge strane parlamentarna većina, predvođena HDZ-om, iznova je demonstrirala stabilnost i ozbiljnost. Usprkos opstrukcijama i štetočinskom djelovanju oporbenih mališana i njihovog šefa s Pantovčaka, naša Vlada nastavlja voditi euroatlantskim smjerom. Kao članice NATO, Schengen i Eurozone, međunarodni položaj Lijepe Naše nikada nije bio čvršći, a utjecaj veći.
"Nije donesena odluka o iskazivanju nepovjerenja ministru", konstatirao je PHS Gordan Jandroković.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.