Olivera Majić nova predsjednica GSV-a

Na 13. sjednici Gospodarsko-socijalnog vijeća u Zagrebu, Vijeće je na dužnost predsjednice izabralo zamjenicu zagrebačkog gradonačelnika Oliveru Majić

Olivera Majić nova predsjednica GSV-a Grad Zagreb
21. 1. 2019

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Olivera Majić danas je na 13. sjednici Gospodarsko-socijalnog vijeća u Zagrebu odabrana za predsjednicu tog tijela.

Dosadašnji predsjednik Igor Škrgatić u ime Hrvatske udruge poslodavaca izabran je za potpredsjednika, dok je za potpredsjednicu u ime sindikata imenovana Sanja Mikačić.

Kako je istaknula novoizabrana predsjednica Olivera Majić, svoju ulogu shvaća kao veliku odgovornost, a osobito važnim smatra partnerstvo i socijalni dijalog svih članova vijeća.  "Već smo utvrdili i temu sljedeće sjednice, a to je konkurentno gospodarstvo Grada Zagreba, za što ćemo se posebno pripremiti", najavila je Majić. 

Dosadašnji potpredsjednik Darko Kleinberger istaknuo je u ime sindikata da GSV radi zajednički, u interesu svih, a najviše građana Zagreba.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.