Objavljivao je snimke opasnih vožnji po cestama, ali nije očekivao ovo što je policija napravila

Vlasnik je skinuo tablice i sigurno nasmijao policajce, a oni su sve iznenadili potezom!

Objavljivao je snimke opasnih vožnji po cestama, ali nije očekivao ovo što je policija napravila TikTok
18. 9. 2023

Kanadski online influencer volio je na TikTok objavljivati ​​videa svoje vožnje u pijanom stanju, rugajući se policiji koja ga nikada nije uspjela uhvatiti 22-godišnji TikToker iz Aurore, Ontario neoprezno je prekršio prometne zakone te svoje postupke snimao i objavljivao na internetskim platformama. Momak u novijem BMW-u M340i upao je na radar tamošnje policije, koja je mladiću ušla u trag sredinom kolovoza i uhitila ga. Ali to nije bilo sve.

@yorkregioncops What’s good for this street racing influencer? Not much since were impounded his car and charged him with Dangerous Driving x3, after he posted videos of himself driving recklessly across our region. This is our collab: His videos and ours, after we took his car and his fake plates. No plate, no case? We’ll see about that 👀 #b58 #m340 #340 #s5 #c43 #440 #gtimk7 #bmw #cartiktoks #m440i #b58tu #g20 #docrace #cars #yorkregionalpolice ♬ original sound - York Regional Police

Odlučili su osumnjičenika naučiti važnu lekciju. Zbog toga je na TikToku objavljena snimka navedenog BMW-a koji se utovaruje u tegljač i oduzima.Snimka u trajanju od 46 sekundi objavljena je u sklopu priopćenja za javnost, a prikazuje kako policajci utovaruju automobil osumnjičenika u tegljač.

 
Snimke uličnih utrka koje je objavio 22-godišnjak ispresijecane su slikama policajaca koji drže lažne tablice, za koje je vozač navodno mislio da će spriječiti njegovo uhićenje.

Bio je uvjeren da ga bez tablica ne bi ni prepoznali. Kako je bio u krivu! Na lažnim tablicama je pisalo "SMURFY", što se očito odnosilo na boju automobila, i "WILL RUN". Mladić je optužen za tri točke opasne vožnje. Automobil mu je privremeno oduzet, a očevid je u tijeku.

 

Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.