Obitelj i katolike žele zaštiti od Plenkovića, Tomaševića, Grbina, Puljka...! Globalisti par excellance su HDZ, SDP, Možemo, Pametno... To su globalističke nemani koje zatiru kršćanske vrijednosti

Ivan Penava žestoko po Andreju Plenkovića za kojeg tvrdi da "malo po malo zatire sve što je bilo suvereno i dovodi globalizam" : Mic po mic dolazi globalistička neman i kuca nam na vrata. Još malo bit će u ovoj državi nemoguće i jako nepoželjno izjasniti se kao katolik ili kao Hrvat.

Domovinski pokret izdao 10 zapovijedi za predstojeće izbore, najvažnije one koje se tiču neovisnosti i suvereniteta Hrvatske.

Obitelj i katolike žele zaštiti od Plenkovića, Tomaševića, Grbina, Puljka...! Globalisti par excellance su HDZ, SDP, Možemo, Pametno... To su  globalističke nemani koje zatiru kršćanske vrijednosti Robert Anić / Pixell
27. 11. 2022

Foto: Robert Anić / Pixell

Predsjednik Domovinskog pokreta, i Mario Radić, zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta, održali su konferenciju za medije na temu predstavljanja Programske klauzure Domovinskog pokreta.

Jučer smo u Osijeku govorili o de facto izbornom programu Domovinskog pokreta. Sveli smo ih na deset točaka, to je deset Domovinskih stupova koji trebaju reformirati kompletnu Hrvatsku u svim segmentima, od javne uprave, zdravstva, obrazovanja i svega”, uvodno je poručio Radić.

"Barem u onim ostacima ostataka sam promišljao o HDZ-u pod Andrejem Plenkovićem da je ostao demokršćanska stranka. Za stranke poput Možemo, SDP-a, Pametno itd. jasno je da prate globalistički trend i tu nema ništa sporno i one se iza toga ne skrivaju", rekao je Penava na konferenciji za novinare.

Drži i da nedavno usvojeni novi Program HDZ-a stožernu demokršćansku stranku u zemlji "prebacuje s one strane Rubikona" tj. u ideološki kontekst globalističke Europe koja negira kršćanstvo iako je nastala na njezinim temeljima. Uz to, negira i suverene nacije već teži globalnom svijetu u kojem pod krinkom ne imanja razlika zapravo i s mržnjom gleda na bilo kakvu razliku u smislu nacionalnih specifičnosti i suverenosti.

Penava drži kako Program HDZ-a napada obitelj koja bi trebala biti jezgra demokršćanskog svjetonazora te svaku istospolnu zajednicu izjednačava sa obitelji.

"To je nešto što u Hrvatskoj nije viđeno i na što sam dužan upozoriti", poruči je. Smatra da se i u našoj zemlji može dogoditi nešto što se sada događa u Njemačkoj. Tako, naveo je, njemačka državna željeznica od 2023., uz muški i ženski spol, uvodi i treći spol. Također, u Ulmu u srednjim i osnovnim školama miču muške i ženske wc-e i postojat će samo jedan wc za sve.


 Radić je naglasio kako je najbitnija prva točka, a to je da Domovinski duh treba biti temelj napretka Hrvatske, a sve što se radi u ovoj zemlji treba raditi s ljubavlju prema domovini. A onda nakon toga, dodao je Radić, slijedi umijeće i znanje. Rekao je kako su Domovinski duh stavili kao pojam u borbi protiv koruptivnog zloduha te kako je to osnovna točka koju će pokušati nametnuti u Hrvatskoj. Istaknuo je da su se definirali ovdje kao Domovinski pokret koji treba pokriti široko i da su dobrodošli svi koji su za domovinu i koji se mogu uklopiti u Domovinski duh, stoji u priopćenju Domovinskog pkreta.

”Globalističke agende pokušavaju zatrijeti nacionalno promišljanje i kralježnicu Republike Hrvatske”

”Izuzetno sam zadovoljan što mogu predstaviti prvu Klauzuru Domovinskog pokreta, kojoj je cilj izrada osnovnog programa rada Domovinskog pokreta koji se bazira na deset stupova, dakle deset temeljnih odrednica u radu Domovinskog pokreta, iz kojih će biti jasno vidljivo, i je vidljivo, što je Domovinski pokret i čemu težimo, kako bi se članovi i svi oni koji simpatiziraju Domovinski pokret mogli odrediti i kako bi mogli znati u kojem pravcu ide Domovinski pokret, a na kraju krajeva, iz kojih je lako iščitati i aktualnu problematiku koja se nadvija nad Republikom Hrvatskom”, naglasio je Penava.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.