Kolakušić ide na izbore, a ambicija mu je biti premijerom, Domovinski pokret nema ništa protiv suradnje s eurozastupnikom - DAPAČE!

DP IZVUKAO AS-a IZ RUKAVA!!! KAKVA SAMO VIJEST! MISLAV U 5. BRZINI!!! Mario Radić, podpredsjednik Domovinskog pokreta izjavio: - Kolakušića podržavamo i dijelimo njegove stavove, izborna suradnja i dalje je na stolu i zasad nema nikakvih zapreka da bi se ona i realizirala.!!! BIG GAME JE POČEO! 

Kolakušić ide na izbore, a ambicija mu je biti premijerom, Domovinski pokret nema ništa protiv suradnje s eurozastupnikom - DAPAČE! Start
5. 1. 2024

Nakon što je jučer na društvenim mrežama Mislav Kolakušić uputio jasnu poruku da ide na sljedeće parlamentarne izbore te da mu je cilj biti premijer te ministar policije i pravosuđe danas se oglasio i Domovinski pokret koji je naznačio kako intenzivno razgovaraju s eurozastupnikom kojeg iznimno cijene i s kojim dijele najveći dio stavova.

To je za Večernji list danas izjavio Mario Radić, podpredsjednik Domovinskog pokreta koji je iznimno sretan što već jedno dulje vrijeme dijele iste stavove i svjetonazor kao eurozastupnik. Odgovarajući na pitanje Večernjeg lista je li točno da je moguća intenzivna suradnja Domovinskog pokreta i eurozastupnika Radić je odgovorio potvrdno. https://www.vecernji.hr/vijesti/kolakusic-zeli-biti-premijer-ministar-pravosuda-i-policije-iz-dp-a-otkrili-suradnja-je-na-stolu-1736664.

Kako upozorava Večernji list, na čelu DP-a je Ivan Penava, vukovarski gradonačelnik koji je u ispitivanjima javnog mnijenja uvijek među najpopularnijim političarima. Zanimljivo, ta ista istraživanja ignoriranja eurozastupnika koji je iznimno popularan na društvenim mrežama i čije objeve znaju biti čitanije i gledanije nego glavne vijesti u dnevnicima sve tri nacionalne televizije. Je li vrijeme da ga napokon uvrste na listu kandidata. Znano je kako agencije koje to rade ljudima uopće ne daju opciju da sami biraju, već im nameću određen broj kandidata i ne dozvoljavaju prisutnost nikoga tko nije s njihove liste. Pogodie sami zašto to rade.

Večernji list ponovio je pitanje Radiću bi li Kolakušić bio prihvatljiv kao premijerski kandidat.

Odgovorio im je: - Čovjek ima svoje ambicije, to je njegov nastup. DP nikog neće istaknuti kao premijerskog kandidata, jer parlamentarni izbori nisu natjecanje za premijera. Kolakušića podržavamo i dijelimo njegove stavove, izborna suradnja i dalje je na stolu i zasad nema nikakvih zapreka da bi se ona i realizirala.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.