Njemačka izgleda kao da su je vanzemljaci okupirali. Kojeg li samo licemjerja, ugasili su nuklearke, a sad uvoze struje iz francuskih atomskih centrala

Mislav Kolakušić ozbiljno se narugao Nijemcima koji su svoju lijepu državu "načičkali" ružnim vjetro elektranama hvaleći se kako prelaze na obnovljive izvore energije. Viču mi smo zeleni, a uvoze 30 posto nuklearne struje iz Francuske.

- Nijemci su uništili svoje krajobraze, uništili faunu, prognali ptice! Pa to izgleda kao da su nas vanzemljci okupirali. Zatvorili su nuklearne elektrane, a sad uvoze električnu energiju proizvedenu u susjednoj Francuskoj i to iz nukleranih elektrana. Pa koga to oni prave ludima!

Njemačka izgleda kao da su je vanzemljaci okupirali. Kojeg li samo licemjerja, ugasili su nuklearke, a sad uvoze struje iz francuskih atomskih centrala Copyright © European Union 2021
13. 9. 2023

- Ideja o obnovljim izvorima energije kao o mogućem potencijalu koji može zadovoljiti sve potrebe čovječanstva je smiješna, ridikulozna, suluda i prepuna laži, rekao je jučer na plenarnoj sjednici Europarlamenta u Bruxellesu Mislav Kolakušić.

Za jedan električni automobil koji se zapali potrebno je 17.000 litara vode da se ugasi i koji odnose nekoliko kilograma štetnih materijala. Kamo? U našu zemlju. Pa koga oni to maltrertiraju, zapitao se eurozastupnik.

https://www.facebook.com/reel/1000610434319705

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.