Slavni glumac ima ticala samo za svoju 13-godina stariju suprugu: posvetio joj je tako dirljivu poruku

U početku nitko nije vjerovao u njihov brak zbog velike razlike u godinama, no dokazali su da ljubav ne poznaje prepreke.

Slavni glumac ima ticala samo za svoju 13-godina stariju suprugu: posvetio joj je tako dirljivu poruku Instagram/Jackman's Landing
12. 4. 2023

Glumac Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness u braku su 27 godina i čini se kako njihova ljubav postaje sve jača. Zvjezdani par paparazzi su tijekom blagdana uhvatili na plaži Hamptons u New Yorku, a unatoč niskim temperaturama čak su se i okupali u moru. Dodatnu pozornost izazvao je Deborrin neobičan kupaći kostim dugih rukava u kojem je izašla na plažu, a 54-godišnjakinja je ponosno pokazala svoje isklesano tijelo. Izgledali su skladno, slobodno i sretno.

Povodom njihove 27. godišnjice braka, koju obilježavaju 11. travnja, glumac je svojoj supruzi na Twitteru uputio nekoliko emotivnih riječi. "27 godina! Puno te volim, zajedno smo stvorili divnu obitelj. I život. Tvoj smijeh, tvoj duh, velikodušnost, humor, odvažnost, hrabrost i odanost za mene su najveći dar. Volim te svim srcem. "
 

Kad su se vjenčali, nitko nije vjerovao u njihov brak. No dokazali su da ljubav ne poznaje godine ni druge prepreke. Posljednjih godina par se uspješno nosi s zločestim komentarima na njezin račun. Optužuju je da izgleda neatraktivno pored svog supruga koji je svjetski "seks simbol" i da ne brine o svom izgledu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jackman's Landing (@jackmanslanding)

Hugh i Deborra upoznali su se 1995. na snimanju serije Correlli, a vjenčali su se godinu dana kasnije. Iako je serija imala samo jednu sezonu i 10 epizoda, glumac često ističe kako je ovaj projekt najbolja stvar na svijetu jer je upoznao ljubav svog života. Par je zajedno usvojio dvoje djece, Oscara i Avu.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.