Olena Zelenski poput Marilyn Monroe u "Korejskom ratu" podiže moral ukrajinskim bojovnicima, a predsjednički bračni par u ratnom vrtlogu i u rovu i u "Vogueu"

Volodimir Zelenski sa suprugom Olenom stao pred objektiv čuvene umjetnice Anna-Lou Leibovitz i mikrofone kultnog Voguea i u "predahu" rata istaknuo kako želi da Ukrajinci čim prije počnu normalno živjeti.

Ukrajinski predsjednik i njegova supruga Olena prvi su put progovorili o izazovima svog braka i kako je rat u Ukrajini utjecao na njih. No potpuno iskreno osobno priznanje nije uvjerilo korisnike društvenih mreža. Neprikladno? Zelenski i njegova supruga poziraju pred fotografskim objektivom tijekom rata.

Olena, odjevena u komade ukrajinskih modnih dizajnera, pozira među vojnicima i u podzemnom skloništu

Olena Zelenski poput Marilyn Monroe u "Korejskom ratu" podiže moral ukrajinskim bojovnicima, a predsjednički bračni par u ratnom vrtlogu i u rovu i u "Vogueu" Twitter/posnetek zaslona
30. 7. 2022

 
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelensky i njegova supruga Olena Zelenska ne govore puno o svom partnerstvu, no ovoga su puta u svoj dom odlučili pozvati novinarku američkog modnog časopisa Vogue.

Izrekli su mnogo o svojoj vezi i djeci, a pred objektiv za magazin stala je i prva dama Ukrajine. Fotografije su izazvale burne reakcije čitatelja.

Neprimjerene fotografije? 

Magazin koji svoje čitatelje inspirira modnim savjetima i smišlja nove potrošačke trendove u korak s vremenom, šokirao je čitatelje fotografijama supruge ukrajinskog predsjednika.
 

Olena, odjevena u komade ukrajinskih modnih dizajnera, pozira među vojnicima i u podzemnom skloništu.

Vrijeme, koje bi morao posvetiti ratu

Mnogi korisnici društvenih mreža bili su iznenađeni što je predsjednik tijekom rata i svakodnevnih izvješća o napadima u Ukrajini odvojio vrijeme za poziranje i razgovor o svom privatnom životu.

Netko je na Twitteru zapisao: "Stotine ukrajinskih vojnika umiru svaki dan. Ali Zelenski se odlučuje fotografirati za Vogue", te podijelio trenutke sa snimanja.
 

"Što misliš, kako ima smisla pozirati dok su ti zemlja i tisuće građana u plamenu. Izgubio sam svako poštovanje prema tebi. Čini se da je ovo nova normala", je zapisala druga korisnica. 

Djecu nije vidio od početka rata

Zelenski od početka rata nije vidio svog 9-godišnjeg sina i 18-godišnju kćer jer su zatočeni na tajnoj lokaciji. - Ne znam kako bih preživjela ove mjesece da sam bila odvojena od njih - dodala je Olena. "Volodimiru je puno teže. On pati. A i naša djeca pate, jer se ne vide", dodala je.

Njihov odnos je jači nego ikad

"Rat je samo produbio naš odnos", rekao je Volodymyr. Također je rekao da je Olena tijekom rata dobar primjer svim ukrajinskim suprugama i majkama, jer aktivno pokušava pomoći svom narodu.

"Ona je moja ljubav, moja najbolja prijateljica. I domoljub koji jako voli Ukrajinu. I izvrsna majka", opisao je svoju suprugu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.