Legendarni rocker STING voli svoju suprugu s kojom živi više od 40 godina, a bila je najbolja prijateljica njegove prve supruge (ovo je njegov savjet)

Punih 40 godina zajedno, a bio je u mladosti simbol nevjere. Volio je 4 desetljeća i voli samo nju i ni jednu više! Oženio se za najbolju prijateljicu prve supruge i nije požalio.

Njihovi počeci nisu bili tako romantični, Sting je svoju tadašnju suprugu Frances Tomelty varao s Trudie, no njihova ljubav je postojana i imaju 4 djece.

"Nitko od nas nije ponosan što se to dogodilo. Jednostavno se dogodilo", jednom je komentirala Trudie. “Voljeli smo se i onda smo živjeli zajedno i onda smo se vjenčali i onda smo dobili djecu. Ovo je naša životna priča.” 
Legendarni rocker STING voli svoju suprugu s kojom živi više od 40 godina, a bila je najbolja prijateljica njegove prve supruge (ovo je njegov savjet) Theofficialsting Instagram
25. 1. 2024

Biti u braku s rock zvijezdom ne može biti lako. Kasni dolazak kući, život na cesti i tisuće obožavateljica koje mu se bacaju pod noge mnogima nisu idealan scenarij. Da bi takvo partnerstvo trajalo, potrebno je uspostaviti puno povjerenja i sigurnosti. Sting, glazbenik grupe The Police, oduvijek je bio meta strastvenih izjava ljubavi svojih obožavateljica. Ipak, s jednom osobom uspio je ostati više od 40 godina, a Stinga su u mladosti privlačile sve one stvari o kojima neke žene sanjaju: slava, novac i dobar izgled. U povijest glazbe ući će i kao izvanredan pjevač i tekstopisac. Baš kad je bio na vrhuncu slave i karijere, upoznao je Trudie Styler. Njihovi počeci nisu bili tako romantični, Sting je svoju tadašnju suprugu Frances Tomelty varao s Trudie, no njihova ljubav je ostala.
 

Par se upoznao 1982. kada je Trudie zapravo bila najbolja prijateljica sa Stingovom suprugom Frances. Svi su živjeli kao susjedi u Londonu i prošlo je dosta godina prije nego što su Trudie i Sting postali ljubavnici.

"Nitko od nas nije ponosan što se to dogodilo. Jednostavno se dogodilo", jednom je komentirala Trudie. “Voljeli smo se i onda smo živjeli zajedno i onda smo se vjenčali i onda smo dobili djecu. Ovo je naša životna priča.”

Četrdeset godina kasnije, par slavi 30. godišnjicu braka. Sting se za People in 2020. povjerio koja je tajna sretnog i zdravog braka:

"Znam ponešto o brakovima. S Trudie sam u braku 27 godina. Ljudi me pitaju kako je to tako dugo trajalo? Na s jedne strane, to je stvarno čudo , ali mi to ne uzimamo zdravo za gotovo. Mi smo prije svega prijatelji. Volimo se, ali zapravo se volimo kao ljudi." njenom društvu. Samo tako brak može opstati. Možeš imati oboje i mislim da je to važno. Da si u braku sa svojom najboljom prijateljicom."

Isto vrijedi i za Trudie, koja je rekla: "Udana sam za nevjerojatno dobrog muža i potpuno smo predani."

Sting i Trudie zajedno imaju četvero djece: Brigitte Michael, Jakea, Eliota i Giacoma Lukea.

"Puno se smijemo zajedno. Mislim da je to jako važno. Znam da mi uvijek čuva leđa", dodala je. Stoga je njihov ključ uspjeha: volite jedno drugo ne samo kao muž i žena, već i kao prijatelji i ljudi. Dajte jedno drugome slobodu da budu ono što jesu i oboje žive svoje živote iako su zajedno. “Sve mi svijetli kada ona uđe u sobu i mislim da i ona osjeća isto prema meni”, zaključio je Sting.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STING (@theofficialsting)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.