Bili su u braku 80 godina i umrli u razmaku od samo nekoliko sati: Evo što su rekli o vječnoj ljubavi

Za June i Huberta Malicotea iz američke savezne države Ohio, koji su oboje doživjeli časnih 100 godina, stvarno bi se moglo reći dok nas smrt ne rastavi. Samo 20 sati nakon njega otišla je i June.

U 80 godina dugom braku nikada nisu baš svađali.

Bili su u braku 80 godina i umrli u razmaku od samo nekoliko sati: Evo što su rekli o vječnoj ljubavi .Twitter
9. 12. 2022

Životni put i ljubavna priča June i Huberta Malicote završila je prošli tjedan nakon gotovo osam desetljeća zajedničkog života. Njihov sin Sam rekao je za Dayton Daily News da se zdravlje njegove majke pogoršalo dan nakon Dana zahvalnosti.

Odvedena je u hospicijski centar, gdje je i ostala. Kad je Hubert vidio što se događa i u kakvom je stanju njegova voljena June, slomio se. Već sljedeći dan i on je primljen u isti hospicij. Par je čak bio smješten u istoj sobi. Navečer je Hubert nažalost umro u snu. Samo 20 sati nakon njega otišla je i June.

"Tužan sam, ali znam da ne bih trebao biti. Ali tko može očekivati ​​takav život?" rekao je njihov sin. – Izašli su zajedno. Prema Samu, uzrok njegove smrti je "slomljeno srce".
 

Kada su oboje u srpnju ove godine slavili 100 godina, otkrili su da se u 80 godina dugom braku nikada nisu baš svađali. Tajna njihove trajne ljubavi, rekli su, dvije su stvari: uvijek se ljube prije spavanja, a ako dođe do nesuglasica, nađu vremena da porazgovaraju. Hubert i June odrasli su u Kentuckyju. Prvi put su se sreli 1941. u crkvi, a vjenčali su se godinu dana kasnije u dobi od 20 godina.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.