Nema šanse da Plenkovića u 11 sati vidi Grmoja, ekipa i Antikorupcijsko vijeće! S njima o Ini raspravljati neće

- Mi radimo, a oni ne rade ništa. Osim cirkusa! Nema šanse da Plenkovića u 11 sati vidi Grmoje i Antikorupcijsko vijeće! - Naravno da neću doći na sjednicu Antikorupcijskog vijeća, nema smisla trošiti ni vrijeme ni riječi na te egzibicioniste koji izvode nezakonite igrokaze u dosluhu s optuženikom kojem prijeti dugogodišnji zatvor, koji nosi keš u koferima & baca mobitel u Savu. Neka se bave sami sa sobom, riječi su to Andreja Plenkovića koji je odlučio ignorirati što najviše hrvatsko antikorupcijsko tijelo istražuje lopovluk u Ini.

Nema šanse da Plenkovića u 11 sati vidi Grmoja, ekipa i Antikorupcijsko vijeće! S njima o Ini raspravljati neće Diana Le Lardic / EP
18. 10. 2022

Premijer Andrej Plenković odlučio je totalno ignorirati istragu o korupciji i pljačkama u Ini i sasvim sigurno da se neće odazvati pozivu koji mu je poslao Grmoja. Uz odbijenicu mu je poručio:

- Mi imamo svoju agendu, svoj put i svoja postignuća! U 11:00 obraćam se parlamentu, a u podne u Saboru RH podnosim Godišnje izvješće o radu Vlada Republike Hrvatske. Što god mi napravili, limitirali cijene goriva ili ostvarivali najjači gospodarski rast u , podnosili Izvješće ili proširivali LNG terminal, oporba vrlo 'kreativno' gusla uvijek isto - da 'skrećemo pozornost s INA-e'. A nama je to najmanje u interesu - jer je upravo naša Vlada otkrila aferu, a banka je prijavila sumnjive transakcije na temelju zakona koji smo upravo mi donijeli. I ne želimo da se skreće pozornost s te činjenice! Oporba je zbilja postala komična. Mi radimo, a oni ne rade ništa. Osim cirkusa. Smiješne su i teze o 'koaliciji' s platformom 'Možemo'. Mi se bavimo strateškim ciljevima, a oni lupaju loncima i bacaju se po asfaltu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.