- Lupetala su Možemosi, a lončari Mostovci. Mi radimo, a oni ni divlje svinje ne znaju ukrotiti, ni plave vrećice ne prodaju, što god dodirnu pokvare...

ŠTO GOD DODIRNU POKVARE! Samouvjereni premijer Andrej Plenković pošteno se narugao jalovoj oporbi, a posebice Grmoji i Tomaševiću za koje tvrdi kako su nesposobni i kako isključivo siju kaos, mržnju i anarhiju.

- Nesposobni Možemosi u Zagrebu ostat će upamćeni po 3 stvari: propali projekt „plavih vrećica“; zapuštene, prljave gradske površine; divlje svinje. To su njihova postignuća, to je njihova legitimacija!

- Lupetala su Možemosi, a lončari Mostovci. Mi radimo, a oni ni divlje svinje ne znaju ukrotiti, ni plave vrećice ne prodaju, što god dodirnu pokvare... Marko Lukinić / Pixsell
25. 10. 2023

Foto: Marko Lukinić / Pixssel

Rekordno povećanje „minimalca“! Zahvaljujući možemosima & MOST-ovim provokatorima naša su postignuća još vidljivija!
Podižemo minimalnu plaću u Hrvatskoj sa 700 na 840 € bruto! U našem je mandatu minimalac i više nego udvostručen, prije 7 godina iznosio je 414 € bruto. To je, dakle, povećanje za 426 € ili 103 posto. Gledano u netu, sada ga podižemo s 560 na 672 €. Za čak 112 € neto jednom odlukom Vlade RH!, objavio je premijer Andrej Plenković.
„Istodobno, dio oporbe lupanjem po klupama i jučer je u Sabor RH poslao poruku da želi isključivo kaos, mržnju i anarhiju. Lončarima & lupetalima iz tzv. Možemo prvi se i najgorljivije pridružio MOST. Očekivano. Radi se o uvijek istih 20-ak zastupnika koji u očaju pribjegavaju destrukciji. Antisistemski MOST-ovci i pojedinci iz nekoć velikih stranaka spali su na to da kopiraju možemose. Premda sam održao govor u neuobičajenim uvjetima, nisu uspjeli u svom naumu, nisu uspjeli spriječiti ono što ih najviše boli: javnost je detaljno informirana o svemu što smo napravili u proteklih 7 godina. Hrvatski su građani vidjeli tko radi i gradi, a tko ruši. Zahvaljujući primitivizmu, kompleksima i divljaštvu tog dijela oporbe, naša su postignuća još vidljivija. Najveća zaposlenost u povijesti i rekordni porast plaća i mirovina, ponajviši gospodarski rast u cijeloj europskoj uniji, najbolji kreditni rejting ikada, Eurozone, Schengen, osnaženo strateško partnerstvo sa Sjedinjenim Američkim Državama i ukidanje viza, LNG terminal, Pelješki most, koridor 5C, Istarski ipsilon i 2. cijev Tunela Učke, autocesta Zagreb-Sisak, pad javnog duga… A to smo uspjeli unatoč svim krizama & oporbenim opstrukcijama!“, kazao je premijer Hrvatske.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.