Baranja je šaptom pala! Plenković i Lex Agrokor po "okriljem mraka" omogućili Mađarima da se domognu hrvatske plodne ravnice

Tužno, Baranja je danas više mađarska, a manje hrvatska! ZAŠTO? Jaroslav Pecnik, analitičar iz Osijeka: - Mađari su pokupovali zemlju u Baranji. Zašto se Plenković boji stigme izdajnika?

Baranja je šaptom pala! Plenković i Lex Agrokor po "okriljem mraka" omogućili Mađarima da se domognu hrvatske plodne ravnice N1 screenshoot
15. 11. 2022

Foto: N1 / screenshoot


Politički analitičar i kolumnist riječkog Novog lista Jaroslav Pecnik bio je gost Newsrooma na N1 u kojem je komentirao aferu u Ini te događanja na Antikorupcijskom vijeću.
“Antikorupcijsko vijeće apsolutno ima svog smisla, ali kao i svako vijeće takvog tipa neće ništa riješiti jer ako zagusti bit će kao i u vrijeme Agrokora. Počinje istraga, ne smije se ništa komentirati i stvar se odgađa”, rekao je.

Navodi kako Branku Bačiću zauvijek ostaje stigma čovjeka s koferom, to će ga pratiti cijeli život.

“Činjenica je da su u HDZ-u nervozni, afere se množe, ministri odlaze, koga god izaberu već nosi neku stigmu. Tu više nije riječ o 5 ili 10 ministara, nego njih 20. Sad nakon Agrokora koji još nije završen dolazi i Ina”, rekao je te dodao: “To sve pogoduje nekim političkim elitama. Sjetimo se grupe Borg. Martina Dalić je morala otići, a zatim je napisala knjigu te je proglašena ženom godine. Žao mi je što ne postoji bračni par godine. Oni nisu jedini, to je ekipa koja tako ide i radi”.

Pecnik kaže kako se krug oko Plenkovića steže, javlja N1.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.