Mladen Grdović iskreno o incidentu u kojem je zamijenio bevandu cvičekom i refoškom: - "Kajem se zbog toga!"

- "Ne krivim nikoga i preuzimam odgovornost na sebe." Zadarski glazbenik, kojeg voli cijeli Balkan, prerano je završio koncert u Sloveniji zbog pijanstva. S pozornice su ga odvukli i to pošteno nakresanog, slovenskim refoškom i cvičekom, zaštitari, a publika ga je ispratila povicima negodovanja.

Mladen Grdović iskreno o incidentu u kojem je zamijenio bevandu cvičekom i refoškom: - "Kajem se zbog toga!" In Magazin
1. 6. 2022

63-letni pjevač sjajnog glasa i dubokog grla Mladen Grdović odgovorio je nakon dva tjedan dana što ga je to snašlo i iskreno preuzeo svu krivnju na sebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo Polako Memes (@samo_polako_memes)

"Zahvaljujem svima na podršci. Ne krivim nikoga i preuzimam odgovornost na sebe. Iza sebe imam 40 godina karijere, bio sam u Americi 20-ak puta, uključujući i Australiju. Odradio sam 200 koncerata, rekao je za medije.

Kako pišu portali, pjevačev brat preminuo je prošle godine nakon duge bolesti, koja je jako pogodila Grdovića. Zbog toga je navodno uzeo i sedativ, budući da ga je dodatno potresao razvod od supruge Brankice. Prema njihovim riječima, Grdović je također rekao: "Micka Jaggera su jednom pitali zašto je pao na pozornici u Chicagu, ali je on sa smiješkom odgovorio da nije pao samo jednom. Idemo prema novim pobjedama. Voli vas Grdović."

  ŠOKANTNI posnetki pijanega hrvaškega pevca pred slovenskim občinstvom (VIDEO)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.