ŠOKANTNI snimci pijanog Mladena Grdovića koji je bevandu zamijenio slovenskim refoškom i grdo se uneredio. Srušio se na pozornici omamljen alkoholom (VIDEO)

"Ubio" se od slovenskog alkohola! Prije nastupa na jednoj od vinogradarskih manifestacija, glazbenik je očito popio previše refoška. Slovenska verzija bevande doslovno ga je dotukla i alkoholom nokauturala.Mikrofon ni u jednom trenutku nije ispuštao, štoviše pokušao je iz ležeće pozicije nastaviti koncert.

S pozornice su ga morali ispratiti zaštitari, jer nije mogao stajati na nogama.
 

ŠOKANTNI snimci pijanog Mladena Grdovića koji je bevandu zamijenio slovenskim refoškom i grdo se uneredio. Srušio se na pozornici omamljen alkoholom (VIDEO) Mladen Grdović/Facebook
23. 5. 2022

Puno prerano je završio nastup hrvatskog pjevača Mladena Grdovića u Merezigama. 63-godišnji pjevač opet je preduboko zavirio u čašu. Sjajno pjeva, ima fenomenalne pjesme, no nastup mu je na razini uneređenog alkoholičara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo Polako Memes (@samo_polako_memes)

Na tleh že po nekaj verzih

Grdović nije ni zagrijao mikrofon, a već je bio na podu. Zapravo, samo je skliznuo na tlo. Bilo je još gore jer se nije mogao podići. Zatim se onesvijestio.

Nažalost, nije uspio iz sebe izvući suvislu rečenicu, a još manje nešto otpjevati.

S pozornice su ga skinuli zaštitari, a šokirana i razočarana publika mu je zviždala. "Bu, katastrofa", čuli su se uzvici i zvižduci.

Stari znanec policije

Zadranin je inače poznat po svom 'raskalašenom' životu, brzim autima, kapljici i brojnim incidentima. U prošlosti je imao mnogo problema zbog prekomjernog konzumiranja alkohola, a nakon čašice previše je već kršio zakon. Prije nekoliko godina uhićen je zbog vožnje pod utjecajem alkohola, bio je uhićen i zbog obiteljskog nasilja, maltretirao je suprugu. Ovaj pjevač i skladatelj briljantnih pjesma, nažalost opet se je pošteno obrukao.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.